Erkan Inan

Erkan Inan

Erkan Inan är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg

Erkan Inan har varit registrerad mäklare sedan 2021-12. Erkan Inan har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-02 och har fått 424 omdömen med ett betyg på 5.0. Erkan Inan har haft 65 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

424 omdömen om Erkan Inan

Sedan starten hos Reco 2022
Elin N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Erkan Inan en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
Sundbyberg

Erkan är väldigt engagerad i alla detaljer och ger ett oerhört varmt intryck. Han är kunnig, lättsam och superduktig på sitt jobb! 10/10, rekommenderar honom starkt!

Cecilia M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Erkan Inan en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
Sundbyberg

Otroligt professionellt, hjälpsam och driven!

Gustaf A
Sundbyberg

Erkan bemötte mig och min sambo med otroligt engagemang. Vi som stod inför att köpa något för första gången var såklart väldigt nervösa och stressade, men Erkan var väldigt duktig på att få oss att känna oss lugna och bekväma. Otroligt påläst och kunnig, väldigt noggrann under signeringen av kontraktet så ingen gick därifrån osäker, lättsam och skojig men samtidigt proffessionell. Nu gick den här affären väldigt fort och smidigt (tack vare Erkan) men Erkan var alltid tillgänglig och hjälpsam när jag eller min sambo hade...

Linnéa G
Sundbyberg

Vi är otroligt nöjda med vår mäklare som precis hjälpt oss att sälja vår lägenhet. Han har varit professionell, trevlig och lugn genom hela processen och alltid gett oss ett tryggt bemötande. Vi har aldrig känt oss osäkra med honom, utan tvärtom haft fullt förtroende från första stund. Han är också lösningsorienterad – när vi behövde hjälp i sista sekund med en fullmakt löste han det direkt och utan krångel. Så tacksam för det! Kommer rekommendera honom till andra.

Staffan H
Sundbyberg

Tydlig kommunikation och alltid trevligt och lugnt bemötande.

Angelica O
Sundbyberg

Erkan gjorde att vi kände oss trygga genom hela processen. Uppskattade hans tydliga kommunikation och väl grundade råd. Kan inte nog rekommendera Erkan!

Simon F
Sundbyberg

Trevlig, effektiv, kunnig och väldigt proffsig.

Olle N
Sundbyberg

Fantastisk enkel att jobba med. Vill verkligen få saker gjort och visar aktivt intresse att lösa en så bra affär som möjligt. Tack Erkan!

Ellen S
Sundbyberg

En förtroendeingivande och engagerad mäklare som arbetar effektivt och professionellt genom hela processen. Erkan visar stor noggrannhet, är lätt att nå och skapar en trygg känsla. Rekommenderas varmt.

Pu-Lukas W
Sundbyberg

Vi är supernöjda med Erkan ! Professionell, engagerad och alltid tillgänglig för frågor. Försäljningen gick snabbt och smidigt, och vi kände oss trygga genom hela processen. Rekommenderas varmt