Erkan har varit den perfekta mäklaren för mig och jag rekommenderar honom starkt till alla som vill sälja sin bostad. Allting har skötts perfekt och han har mött alla mina förväntningar. Från första till sista kontakt har jag litat 100% på honom och känt mig trygg i hela processen. Jag kan inte tänka mig en bättre mäklare! ⭐️
Erkan Inan
Erkan Inan är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
.Erkan Inan har varit registrerad mäklare sedan 2021-12. Erkan Inan har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-02 och har fått 173 omdömen med ett betyg på 5.0. Erkan Inan har haft 34 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
173 omdömen om Erkan Inan
Alltid professionell och trevlig! Bra och tydlig kommunikation.
Vi är väldigt nöjda med Erkan som mäklare för försäljningen av vår lägenhet. Erkan är trevlig, förtroendeingivande och samtidigt proffsig och saklig. Han framför sina rekommendationer men sätter inte press på beslut åt något håll. Vi uppskattar samarbetet och ger våra varmaste rekommendationer.
Erkan har varit en klippa genom hela processen! Tillgänglig, proffsig och trygg!
Trevlig och proffsig. Bra kommunikation mellan oss som köpare och säljarna. Mycket nöjda 👍
Mycket professionell och snabb. Gav oss den bästa support o service trotts semestertider och helger. Kan varmt rekommendera honom.
Under processen upplevde vi att Erkan bemötte oss på ett trevligt, lojalt och professionellt sätt där han stöttade oss i frågor rörande hela köpprocessen. Det kändes tryggt att sluta affären med honom som mellanhand. Vi ger varma rekommenderationer att välja honom som mäklare.
Erkan är en genuin, trevlig och väldigt kunnig mäklare. Jag förväntade mig att ha en öppen dialog med min mäklare vilket vi verkligen hade. Han va alltid tillgänglig och hjälpsam i hela försäljningsprocessen. Under försäljningen och budgivningen höll Erkan oss alltid uppdaterade vilket gjorde mig väldigt trygg. Jag skulle utan tvekan be Erkan sälja min nästa bostad.
Inga invändningar alls, han var väldigt tillmötesgående och angasherad. Affären gick i lås ganska snabbt trots "svåra" tider.
Otroligt sympatiskt bemötande!