Erkan Inan

Erkan Inan

Erkan Inan är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg

Erkan Inan har varit registrerad mäklare sedan 2021-12. Erkan Inan har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-02 och har fått 524 omdömen med ett betyg på 5.0. Erkan Inan har haft 63 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

524 omdömen om Erkan Inan

Sedan starten hos Reco 2022
Ida Klara A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Erkan Inan en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
Sundbyberg

Min upplevelse av Erkan var mycket bra. Han var snabb och lyhörd!

Gilbert G
Sundbyberg

Väldigt tydlig och bra kommunikation genom hela processen. Fick hela köpet att kännas smidigt och tryggt

Tomas S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Erkan Inan en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
Sundbyberg

Snabb, påläst, och service minded. Gör sitt yttersta för att göra hela resan till en bra och lyckad affär! Rekommenderar!

Matilda K
Sundbyberg

Mycket hjälpsam, trevlig och professionell. Vi är väldigt nöjda med Erkan och kan varmt rekommendera honom!

Alexsander M
Sundbyberg

Väldigt trevlig och ett gott bemötande. Har bra koll och är hjälpsam. Vi är väldigt nöjda med kontakten vi har haft med Erkan.

Catalin Andrei D
Sundbyberg

I think Erkan did an amazing job. He was giving me updates all the time after he was talking with the sellers, he found middle grounds that worked for everyone involved. We had a good communication and everything was planned smoothly from beginning to end.

Oana Adelina D

Great service and communication

Emmelie S
Sundbyberg

Erkan är professionell, otroligt tillgänglig och trevlig! Han ledde försäljningen framåt och hjälpte till vid vägskäl längs vägen. Han är kunnig och har ett lugnt, tryggt sätt. Rekommenderar honom varmt ifall du går i säljtankar.

Julia E
Sundbyberg

Väldigt trevlig och gott bemötande i alla sammanhang gällande vårt lägenhetsköp. Kunnig om området och lägenheten. Fint att få se mer av delarna i byggnaden än bara lägenheten det gav oss en trygghet. Fick aldrig känslan av att han bara ville sälja utan fanns där som ett bra bollplank och berättade det vi undrade över!

Mert K
Sundbyberg

I can't recommend Erkan enough. He is professional, incredibly knowledgeable, and brought a wonderful, positive attitude to every step of the process. A true pleasure to work with!