Tamara Karseland
Tamara Karseland är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Trångsund Skogås
.Tamara Karseland har varit registrerad mäklare sedan 2022-06. Tamara Karseland har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-09 och har fått 7 omdömen med ett betyg på 4.7. Tamara Karseland har haft 4 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
7 omdömen om Tamara Karseland
Sedan starten hos Reco 2022
köpte sitt hus med hjälp av Tamara Karseland en del av Svensk Fastighetsförmedling Trångsund Skogås
bra engagemang, tydlig, tillgänglig.
sålde sitt hus med hjälp av Tamara Karseland en del av Svensk Fastighetsförmedling Trångsund Skogås
Otroligt proffsig, lugn och supertrevlig!
En mäklare som gör det lilla extra. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Tamara Karseland en del av Svensk Fastighetsförmedling Trångsund Skogås
Smidigt och snabbt affär, Tamara kontaktade os och sat igång det vi hade tänkt göra för ett tag sen. Hon gav den pushen man behövde, även i denna svåra marknaden hon lyckades att sälja vårt kärleksfulla lägenhet i ett väldigt nöjd pris.
köpte sin lägenhet med hjälp av Tamara Karseland en del av Svensk Fastighetsförmedling Trångsund Skogås
Väldigt tillgänglig, tillmötesgående och hjälpsam! Hon svarade och tog reda på allt jag undrade från visning till köp. Jag har bara positiva saker att säga om Tamara!
Allt fungerade jättebra. inga konstigheter.
Fick hjälp med att skriva papperen och bankkontakter. -
Vi anlitade Svensk fastighetsförmedling och fick Tamara som vår mäklare. Vi är mycket nöjda med Tamaras insats åt oss. Och hon levde verkligen upp till våra förväntningar.
För övrigt var bemötande från kontoret i Trångsund alldeles utmärkt. -
Tamara Karseland har varit tillmötesgående och mycket service minded under hela försäljningsprocessen. Hon har varit tillgänglig för alla möjliga frågor som vi har haft som säljare och hon har kontinuerligt uppdaterat oss kring vad som sker. Hon utförde en mycket bra försäljning för oss, vi är jättenöjda!