Anders Gustafsson
Anders Gustafsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Västervik
.Anders Gustafsson har varit registrerad mäklare sedan 2006-01. Anders Gustafsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 241 omdömen med ett betyg på 4.8. Anders Gustafsson har haft 36 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
241 omdömen om Anders Gustafsson
Sedan starten hos Reco 2016
köpte sitt hus med hjälp av Anders Gustafsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Trevlig och kunnig mäklare som tog reda på dom frågorna han inte hade svaret på.
sålde sitt hus med hjälp av Anders Gustafsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Vänlig, kunnig och professionell beskriver min uppfattning om Anders. Jag hade nog förväntat mig att han skulle haft fler potentiella köpare i rockärmen men jag tror att han gjorde så gott han kunde.
Som helhet är jag klart nöjd med Anders som min mäklare. -
Bemött på ett proffsigt sätt.
Bra upplevelse av köpet. -
Hej
Jag tyckte Anders var kunnig, lugn och trygg i sitt arbete. Uppskattade hans engagemang och vi fick alltid bra respons vid frågor och funderingar.
Med vänlig hälsning,
Carina -
Anders Gustafsson på svensk fastighetsförmedling levde med råge upp till de förväntningar vi hade på en mäklare. Vi hade bara hört bra saker om honom innan, vilket gjorde att vi valde honom. Det har vi inte ångrat. Proffsig, lugn och trygg. Förklarade varje steg i försäljningen på ett sätt, som gjorde att vi kände oss trygga genom hela processen. Nästan alltid nåbar på telefon, och de få gånger han ej kunde svara ringde han upp så fort han kunde.
Jag har haft kontakt med Anders vid flera tillfällen eftersom jag har letat hus en längre period. Han har alltid varit hjälpsam. Jag uppskattar Anders transparens i budgivning processen. Anders har också bemödat sig med att göra efterföljande på pappersarbete enkelt trots att jag själv inte har kunnat vara på plats.
Anders var proffsig och mkt lättsam och trevlig!! Mycket bra råd och hanteringen slutade med en snabb affär så huset såldes innan visningar och slapp en oviss budgivning!! Kan varmt rekommendera honom till andra! Och vi har innan vi valde SF hört goda vitsord om honom!!
Ett proffs ut i fingerspetsarna! Tydlig och lättförståelig
Jag tycker hela hans upplägg och bemötande och fram till försäljning var Professionellt
Proffsig och samtidigt lättsam. Som förstagångsköpare så hade jag väldigt många frågor och funderingar som Anders tog väl hand om via en väldigt kommunikation. Rekommenderas skarpt!