Anders Gustafsson

Anders Gustafsson

Anders Gustafsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Västervik

Anders Gustafsson har varit registrerad mäklare sedan 2006-01. Anders Gustafsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 258 omdömen med ett betyg på 4.8. Anders Gustafsson har haft 31 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

258 omdömen om Anders Gustafsson

Sedan starten hos Reco 2016
Per A
Sålde sitt hus med hjälp av Anders Gustafsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Gertrudsvik Sjöstad

Anders är ett proffs och har en god känsla för affären. Mycket bra när det gäller att hålla parterna informerade under processen. Tydlig, rak och Inger stort förtroende.

Peter P
Didrikslund

Lyhörd och förstod vår situation. Märks han har lång erfarenhet och svarar bra på våra frågor. Försöker på alla sätt göra oss säljare nöjda! Vi har varit jättenöjda med Anders som mäklare!

Rose-Marie E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anders Gustafsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Lidhem

Ett bra bemötande. Trevlig att prata med.

Bertil A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anders Gustafsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Lidhem

Professionell och saklig. Noga med att man förstår alla delar i processen.

Maria K
Södermalm

Anders har varit med i vår process att byta bostad under lång tid och vi har känt oss trygga med hans råd och stöd hela vägen.

Per A
Tändstickan

Saklig, kunnig och snabb med återkoppling. Riktigt bra på alla sätt.

Anders N
Tändstickan

Anders har hjälpt oss tidigare och har sålt våra objekt snabbt. Det är därför vi återkommer till honom.

Mona-britt K
Tändstickan

Vi fick stort förtroende för Anders som på ett professionellt sätt löste uppgiften !

Reine M
Amerika

Förtroendeingivande, engagerad, trevlig och kunnig

Alexandra P
Köpte sitt hus med hjälp av Anders Gustafsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Ludvigsdal

Trevlig, förklarade på ett bra sätt vid kontraktskrivning, lättsam och bekväm stämning. Inga frågor kändes dumma.