Christin Wahlman
Christin Wahlman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Västervik
.Christin Wahlman har varit registrerad mäklare sedan 2012-08. Christin Wahlman har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 152 omdömen med ett betyg på 4.8. Christin Wahlman har haft 17 försäljningar sen 2022-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Att få träffa olika typer av människor och ha en varierad och flexibel jobbvardag.
Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Jag är engagerad, kunnig, driven och framförallt bra på att kommunicera med alla typer av kunder. Dessutom har jag kunskap inom både juridik och byggteknik och en passion för mitt yrke. Detta ger tillsammans en trygg affär och bäst betalt!
Hur ser din drömbostad ut?
Jag bor i min drömbostad, en 20-talsvilla med enorm charm och attityd en liten bit från stan.
2022-04 - 2023-03
152 omdömen om Christin Wahlman
Sedan starten hos Reco 2016
köpte sitt hus med hjälp av Christin Wahlman en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Alltid snabb återkoppling och bra service!
köpte sin lägenhet med hjälp av Christin Wahlman en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Affären gick proffsigt och smidigt till!
sålde sin lägenhet med hjälp av Christin Wahlman en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Mycket tillmötesgående och kompetent. Lätt att få kontakt med. Bra återkoppling.
Bra dialog. Kunde inte önskat bättre. -
Proffsig noggrann och tydlig.. Tillmötesgående positiv och trevlig
köpte sin bostad med hjälp av Christin Wahlman en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Från början blev vi utmärkt bra bemött på en trevligt och professionellt sätt.
- Vi fick alltid snabba responsen
- Trevlig kommunikation
- Hjälpsam med allt
Jag skulle rekommendera Christin till alla, så väl säljare som köpare. -
Väldigt trevligt bemötande! Väldigt kunnig och bra på att förklara allt för oss som precis köpte våran första bostad!
sålde sitt hus med hjälp av Christin Wahlman en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Christin som jag valde att ge uppdraget till att sälja mitt radhus var väldigt professionell men ändå personlig. Hon är målmedveten och vet hur man ska tänka för att få det bästa utav huset. Av andra mäklare jag jämförde med så kändes hon verkligen serviceinriktad och självsäker i vad vi kunde få ut av min bostad.
Hon fanns alltid till hands och man får verkligen all hjälp och tips man behöver få för att få sin bostad såld! -
Vår kontakt med mäklaren var vid kontraktsskrivningen. Visning och information lämnades av den tidigare ägaren.
Kontakten med mäklaren var mycket positiv och profesionell. -
Proffsigt tryggt och med en stor glädje och engagemang.
Stort tack för all hjälp och rekommenderar henne stärkt
Mvh Birger Jonsson -
Mycket ödmjuk och säker på sitt uppdrag. En glad skit👍🏻 som brinner för sitt jobb och mycket kunnig. Fick svar på alla våra frågor och tryggt bemötande vid våran oro över besiktningen av huset. Vi är jättenöjda och kände oss i trygga händer 🌺
Mvh Gitte och Birger Jonsson