Christin Wahlman

Christin Wahlman

Christin Wahlman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Västervik

Christin Wahlman har varit registrerad mäklare sedan 2012-08. Christin Wahlman har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 225 omdömen med ett betyg på 4.8. Christin Wahlman har haft 40 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Att få träffa olika typer av människor och ha en varierad och flexibel jobbvardag.

Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Jag är engagerad, kunnig, driven och framförallt bra på att kommunicera med alla typer av kunder. Dessutom har jag kunskap inom både juridik och byggteknik och en passion för mitt yrke. Detta ger tillsammans en trygg affär och bäst betalt!

Hur ser din drömbostad ut?
Jag bor i min drömbostad, en 20-talsvilla med enorm charm och attityd en liten bit från stan.

2024-05 - 2025-04

225 omdömen om Christin Wahlman

Sedan starten hos Reco 2016
Birgitta H
Sålde sitt hus med hjälp av Christin Wahlman en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik

Toppen! Trevligt bemötande! Klar och tydlig samt kunnig!👏

Magnus L
Köpte sitt hus med hjälp av Christin Wahlman en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Gamleby

Otroligt proffsigt bemötande, kunnig och förtroendeingivande är två ledord för Christin som mäklare och person!

Anna L
Gamleby

Proffsigt, snabbt, noggrant. Alla nöjda, både säljare och köpare.

Markus S
Gamleby

Mycket trevligt bemötande med uppdateringar under hela försäljningen, trygg förmedling av min fastighet till nya köpare, så är nöjd med hela processen!

Jonas A
Sålde sin stuga med hjälp av Christin Wahlman en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Gunnebo

Trygg, rak, personlig och kunnig! Rekommenderas varmt

Carita T
Djurgården

Glad trevlig tjej som kan sin sak och håller vad hon lovar.

Anders N
Köpte sin stuga med hjälp av Christin Wahlman en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Gunnebo

Proffsigt och detaljerat, gick igenom allt noggrant, återkopplade noggrant. Mycket bra!

Jörgen G
Ankarsrum

Blev väl bemött och mäklaren gav mig hela tiden bra information.

Ellen M
Ankarsrum

Mycket proffsig och ödmjuk, jobbade även effektivt med visningarna och kontakterna med eventuella köpare. Mycket nöjd som säljare.

Susanne M
Västervik

Trevligt och professionellt bemötande. Kunnig och erfaren. Man känner tillit till henne.