Svensk Fastighetsförmedling Västervik

• BadgeSevenYears
1 223
4.8
Ring 0490-822 40 Dela

Vi har koll på den lokala bostadsmarknaden i Västervik! Varje år genomför vi drygt 300 bostadsförsäljningar och vi har samlat på oss gott om erfarenhet genom åren. Våra mäklare är kunniga och välutbildade vilket i kombination med erfarenheten gett oss ett framgångsrecept för fastighetsförsäljning. När du går i sälj eller köptankar...

1223 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Västervik

Sedan starten hos Reco 2016

Anja D
Sålde sin stuga med hjälp av Fabian Högström en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Äskestock

Trots vår språkbarriär anpassade sig Fabian alltid efter oss individuellt, svarade personligen och snabbt hela tiden och svarade på alla våra frågor. ett stort tack till Fabian!

Svar från Fabian Högström

Det va roligt att höra Anja! Tack för ett gott samarbete! Ha det så fint i er nya fritidsfastighet,

Christer W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ellen Wikström en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Västervik

Vi tycker Ellen utförde sitt uppdrag fint.

Per A
Sålde sitt hus med hjälp av Anders Gustafsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Gertrudsvik Sjöstad

Anders är ett proffs och har en god känsla för affären. Mycket bra när det gäller att hålla parterna informerade under processen. Tydlig, rak och Inger stort förtroende.

Cecil J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Erica Bergstedt en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Marieborg

Trevligt bemötande, väl påläst och bra balans i kontakt kontra väntan på svar.

Robert N
Köpte sin stuga med hjälp av Fabian Högström en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Västervik

Fabian visade ett mycket stort engagemang och han är en lugn och trygg mäklare. Affären gick snabbt och smidigt. Fabian är toppen!

Svar från Fabian Högström

Stort tack Robert! Ja, affären gick ju väldigt snabbt och smidigt och där va ju du en stor bidragande faktor till! Och vilket fantastiskt ställe du/ni "får". Ha det så bra så ses vi snart igen!

Marie J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ellen Wikström en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Karstorp

Ellen var väldigt trevlig och positiv, hon förklarade på ett bra sätt saker som jag hade frågor om och undrade över.

Sofie J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Douglas Salomon en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Brevik

Douglas gav oss trygg och professionell rådgivning under hela försäljningsprocessen. Snabb återkoppling och bra rak kommunikation!

Henrik C
Köpte sitt hus med hjälp av Douglas Salomon en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Rummelsrum

Uppträdde korrekt och sakligt.

Agatha-Theodora A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Christin Wahlman en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Västervik

Christin var väldigt trevlig och professionell.

Jonas Z
Sålde sin lägenhet med hjälp av Fabian Högström en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Gamla Öster

Mycket bra, enkel att samarbeta med, proffsig och engagerad mäklare. Vi hade en bra plan från början till slut, en öppen dialog som jag fick styra. Mycket bra uppföljning innan och efter visningar. Det gick snabbt och smidigt med ett bra engagemang från början till slut.

Svar från Fabian Högström

Stort stort tack Jonas för de vänliga orden! Det har varit jättetrevligt och roligt att få hjälpa till i samband med din försäljning. Ha det så bra så ses vi snart igen.

Elin A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Fabian Högström en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Gamla Öster

Trevlig och professionell mäklare. Svarade på alla mina frågor på ett positivt sätt, uppdaterade snabbt och höll kontakten. Var tillgänglig och kommunikativ. Motsvarade mina förväntningar och mer än det.

Svar från Fabian Högström

Stort tack Elin!! Hoppas att du ska trivas i din nya fina bostad. Ha det så bra så länge ses vi snart igen.

Peter P
Didrikslund

Lyhörd och förstod vår situation. Märks han har lång erfarenhet och svarar bra på våra frågor. Försöker på alla sätt göra oss säljare nöjda! Vi har varit jättenöjda med Anders som mäklare!

Leonardus Antonius Gerhardus K
Gertrudsvik Sjöstad

Douglas är en utmärkt mäklare med väl underbyggda kunskaper om bostadsmarknaden, insikt, analytisk förmågs och fingertoppskänsla. Han lyssnar, kommunicerar, agerar och är självgående.

Hans-Erik B
Sålde sin bostad med hjälp av Anna Jeansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik

Snabb återkoppling, engagerad.

Arvid A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Douglas Salomon en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Marieborg

Super bra mäklare och alltid trevligt bemött och bra samtal!

Rose-Marie E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anders Gustafsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Lidhem

Ett bra bemötande. Trevlig att prata med.

Peter R
Gamleby

Helt perfekt han har tagit min situation på helt rätt sätt. Inget att klaga på

Svar från Fabian Högström

Tack så mycket Peter för de vänliga orden! Hoppas att allt kommer att bli bra här framöver. Ha det så bra så ses vi snart igen.

Bertil A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anders Gustafsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Lidhem

Professionell och saklig. Noga med att man förstår alla delar i processen.

Teresia L
Blankaholm

Vi blev bemötta på ett trevligt och professionellt sätt. Fabian levde upp till våra förväntningar genom att lyssna på våra frågor och önskemål. Affären var snabb och smidig.

Svar från Fabian Högström

Tack så mycket för de fina orden! Ja, det gick minsann snabbt och smidigt! Ha det så bra så ses vi snart igen!

Kenneth L
Blankaholm

Proffsigt beteende, ömsesidig respekt och tog alla frågor på allvar.

Svar från Fabian Högström

Stort tack Kenneth! Det gläder mig! Ha det så bra så länge så ses vi snart igen.

Catarina L

Mycket bra! Bra sammanfattning av allt och lätt att få tag på honom! Mvh Catta

Svar från Fabian Högström

Tack så mycket Catarina! Hoppas att du ska trivas i ditt nya boende. Ha det så bra så ses vi snart.

Maria K
Södermalm

Anders har varit med i vår process att byta bostad under lång tid och vi har känt oss trygga med hans råd och stöd hela vägen.

Henric J
Västervik

Douglas är mycket trevlig, noga och väldigt tydligen med vad som händer/ska göras, kommer med goda råd.

Malin L
Västervik

Bra bemötande, väldigt trevlig och duktig på sitt jobb.

Linus T
Västervik

Väldigt duktig och trevlig, mycket nöjd!

Annika K
Sålde sitt hus med hjälp av Anna Jeansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Stenhagen

Rutinerad mäklare med ett proffsigt bemötande till både säljare och köpare.

Peo R
Gamla Norr

Hon visade oss lägenhet på ett trevligt sätt och svarade på de få frågor vi hade.

Annika R
Gamla Norr

Ellen var professionell och mötte oss som kunder där vi var i köpprocessen.

Christian M
Sålde sitt hus med hjälp av Fabian Högström en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Ankarsrum

Fabian levererar engagemang och kunskap med en härlig glimt i ögat. Bemöter alla på ett trevligt och välkomnande sätt och jag upplever att han gjorde vad han kunde på en just nu svår marknad för området. Fabian är lyhörd och kommunicerade snabbt med mig som säljare. Min känsla är att han levererar samma till köparen och därmed uppfyller sin roll som mäklare på ett mycket bra sätt!

Svar från Fabian Högström

Stort stort tack Christian för de vänliga orden, förtroendet och gott samarbete. Det har varit ett sant nöje! Kör hårt med din nya bostad! Ha det så bra, så ses vi och hörs!

Özlem A
Köpte sitt hus med hjälp av Fabian Högström en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Ankarsrum

Han är trevlig och vänlig. Vi är nöjda eftersom han informerade oss på detaljerat sätt och mötte oss med vänligt leende.

Svar från Fabian Högström

Tack för de vänliga orden Özlem! Hoppas att ni kommer trivas i erat nya hem nu. Ha det så fint så ses vi!

ARNELA B
Västervik

Supertrevlig, tydlig & tillmötesgående! Tar sin tid för både frågor, extra visning etc. En mäklare jag skulle varmt rekommendera! :)

Svar från Fabian Högström

Tack så hemskt mycket för de vänliga orden Arnela! Det har varit jättekul att hjälpa dig hitta din nya bostad. Ha det så gott så ses vi.

Linus S
Gertrudsvik Sjöstad

Tillgänglig, tydlig, trevlig och professionell. Rätt man på ett plats.

Svar från Fabian Högström

Stort tack för de fina orden och förtroendet LInus! Ha det så bra så ses vi inom kort igen!

Eva A
Skeppsbrostaden

Proffsig, trevlig.och lyhörd. Han informerade och uppdaterade oss hela tiden. En väldigt serviceinriktad och kunnig mäklare.

Svar från Fabian Högström

Tack så mycket Eva för de fina orden! Det har varit jättetrevligt att samarbeta med er under denna lilla perioden. Ha det så bra så ses vi och hörs.

Sonja Britt-Marie J
Sålde sitt hus med hjälp av Erica Bergstedt en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Överum

Mycket trevlig, lugn och trygg person som kan sin sak.

Jörgen J
Sålde sitt hus med hjälp av Douglas Salomon en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Gamleby

Bra service och återkoppling. Saklig och gav bra information om proseduren om / vid försäljningen.

Ingvar A
Skeppsbrostaden

Kunnig och proffsig, kan hantera säljare och köpare på ett trovärdigt sätt

Svar från Fabian Högström

Tack så jättemycket Ingvar! Va skönt att det löste sig så snabbt och smidigt. Tand hand om dig så ses vi snart igen!

Aleddin A
Köpte sitt hus med hjälp av Christin Wahlman en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Brevik

En mäklare med rätt kompetens och rätt personlighet.

Gunilla F
Sålde sitt hus med hjälp av Christin Wahlman en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Brevik

En mycket positiv o bra o angagerad mäklare . Trovärdig ,trevlig. Rekommenderar henne starkt .

Eva A
Tändstickan

Christin var väldigt proffsig, trevlig och allt gick väldigt smidigt till. Kan varmt rekommendera henne!

Therese L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Christin Wahlman en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Tändstickan

Jag är mycket nöjd med Christin Wahlman. Har fått löpande uppdateringar på mejl och telefon och Christin har mitt fulla förtroende. Kan varmt rekommendera henne som mäklare.

Per A
Tändstickan

Saklig, kunnig och snabb med återkoppling. Riktigt bra på alla sätt.

Marita A
Tändstickan

Trevligt bemötande, seriöst förhållande, inte lovat mer än som är trovärdigt, absolut den bästa mäklaren ( jag har ingen erfarenhet sedan tidigare) tack Fabian

Svar från Fabian Högström

Stort tack Marita för de vänliga orden! Va skönt att allt gick i lås till slut. Nu är det bara invänta tills att det är dags att utbyta nycklar. Ta hand om dig och ha det så bra så ses vi snart igen!

Bo L
Gissebo

Otroligt trevlig och tillmötesgående. Kunnig och hjälpte/hjälper oss med allt om försäljningen. Inga långa haranger utan snabba beslut. Vi är oerhört tacksamma. Bosse o Gunilla

Elisabeth A
Gamleby

Douglas är snabb, professionell, metodisk och vänlig. Vi har bara gott att säga om honom!

Kent B
Gamleby

Ellen Wikström är ett proffs som är tillvaratagande både säljares och köpares intressen! Kan varmt rekommendera Ellen Wikström!

Lars Erik G
Gamleby

Bra uppricktig latt fa kontakt med hon svarar ringer tillbaks trevligg i telephone

Magnus B
Marieborg

Bra bemötande blir väl informerad hur det ska fortlöpa med objektet. Vi hade som mål att sälja inom 2 månader och det gjorde Douglas snabbt och effektivt.

Marita A
Västervik

Trevlig.., kunnig.. tillmötesgående..har tålamod..m.m. tack Fabian..

Svar från Fabian Högström

Tack så mycket Marita! Ja, det har varit några intensiva dagar och imorgon ses vi igen för nya äventyr. Ha det så bra så ses vi!

Petter A
Västervik

Trevlig, kunnig och flexibel med tider för visning mm som underlättade för oss.

Svar från Fabian Högström

Tack så mycket Petter! Väldigt roligt att det blev ni köpte fastigheten. Det ska bli spännande att följa och se när era planer blir till liv! Ha det så bra så ses vi inom kort.

Anders N
Tändstickan

Anders har hjälpt oss tidigare och har sålt våra objekt snabbt. Det är därför vi återkommer till honom.