Hon var tydlig och kunde svara på alla frågor
Anna Jeansson
Anna Jeansson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Västervik
.Anna Jeansson har varit registrerad mäklare sedan 1989-04. Anna Jeansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-11 och har fått 143 omdömen med ett betyg på 4.8. Anna Jeansson har haft 29 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
Det är ett väldigt omväxlande arbete! Många olika bostäder, allt från det enklaste torpet på landsbygden till en exklusiv villa med strandläge. Man träffar många människor i olika livssituationer. Många möten som utvecklar en och ger perspektiv.
Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Jag har lång erfarenhet av branschen, närmare 30 år. Jag är fortsatt nyfiken och gör alltid mitt bästa för att kunden ska få en så god vägledning som möjligt i en av livets största affärer.
Vad gör du helst på fritiden?
Då reser jag, tillbringar tid i vår lilla stuga i skärgården eller umgås med familj och vänner.
2024-12 - 2025-11
143 omdömen om Anna Jeansson
Fantastiskt proffsigt har hon väglett oss igenom hela processen. Rekommenderar henne det varmaste.
En fantastisk mäklare med gedigen kunskap och erfarenhet. Inget strul, bra kontakt och information genom hela processen. Vi rekommenderar henne varmt och hjärtligt.
Anna har en mycket professionell attityd samt genomförande i sin roll som fastighetsmäklerska. Vilket jag bedömer som stor tillgång för det företag som hon företräder.
Jättebra och professionellt bemötande och agerande genom hela processen.
Anna har skött uppdragen proffesionellt och effektivt.
Duktig snabb och proffsig. Med snabbt slutförande ur
Mycket bra känsla för området, fastigheten och avslutet. Säljprocessen gick väldigt smidigt och snabbt med direkta uppdateringar under tiden
Mycket proffesionell i alla delar av vårt köp och i vår försäljning. Alltid tillgänglig och snabb i ageranden. Rekommenderar henne varmt
Mycket duktig och noggrann. Glad och pigg bidrar till det bra betyget.