Really very good. She is very friendly and helpful. She knows what is important and it not telling something that is unrealistic.
Christin Wahlman
Christin Wahlman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Västervik
.Christin Wahlman har varit registrerad mäklare sedan 2012-08. Christin Wahlman har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 169 omdömen med ett betyg på 4.8. Christin Wahlman har haft 16 försäljningar sen 2022-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
Att få träffa olika typer av människor och ha en varierad och flexibel jobbvardag.
Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Jag är engagerad, kunnig, driven och framförallt bra på att kommunicera med alla typer av kunder. Dessutom har jag kunskap inom både juridik och byggteknik och en passion för mitt yrke. Detta ger tillsammans en trygg affär och bäst betalt!
Hur ser din drömbostad ut?
Jag bor i min drömbostad, en 20-talsvilla med enorm charm och attityd en liten bit från stan.
2022-12 - 2023-11
169 omdömen om Christin Wahlman
Christin var mycket bra och vi hände oss verkligen omhändertagna och trygga med vårt köp.
Christin är mycket proffesionell och kompetent mäklare. Har hanterat hela processen med vår husförsäljning på ett föredömligt sätt. Snabb på Återkoppling.
Jag har bästa ord för allt som Christin Wahlman gjorde. Hon är en professionell person, mycket tillmötesgående och flexibel. Vänlig, med god känsla för kundens behov. Jag skulle verkligen gärna rekommendera henne!
Cristin var mycket snäll och professionell.
Mycket bra bemötande, trevlig och bra svar på alla frågor.
Lyhörd, kunnig och genuint engagerad
Jag kan verkligen rekommendera Svensk Fastighetsförmedling Västervik och Christin Wahlman. Kunnig, korrekt och väldigt bra bemötande.
Christin var väldigt trevlig och professionell.
En mäklare med rätt kompetens och rätt personlighet.