Christin Wahlman

Christin Wahlman

Christin Wahlman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Västervik

Christin Wahlman har varit registrerad mäklare sedan 2012-08. Christin Wahlman har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 247 omdömen med ett betyg på 4.8. Christin Wahlman har haft 47 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Att få träffa olika typer av människor och ha en varierad och flexibel jobbvardag.

Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Jag är engagerad, kunnig, driven och framförallt bra på att kommunicera med alla typer av kunder. Dessutom har jag kunskap inom både juridik och byggteknik och en passion för mitt yrke. Detta ger tillsammans en trygg affär och bäst betalt!

Hur ser din drömbostad ut?
Jag bor i min drömbostad, en 20-talsvilla med enorm charm och attityd en liten bit från stan.

2024-12 - 2025-11

247 omdömen om Christin Wahlman

Sedan starten hos Reco 2016
Yasmine D
Köpte en tomt med hjälp av Christin Wahlman en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Ekhagen

Bra bemötande, pedagogisk och proffsig!

Lotten H
Sålde en tomt med hjälp av Christin Wahlman en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Ekhagen

Vi har haft Christin som vår mäklare vi två försäljningar. Mycket kompetent och engagerad mäklare. Är supernöjd med försäljningarna och all hjälp från Christin.

Andreas D
Ekhagen

Proffsigt bemötande. Kunnig och såg till att processen blev smidigt.

Anna K
Köpte sitt hus med hjälp av Christin Wahlman en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Gamleby

Kunnig, trevlig, snabb på att återkomma/återkoppla och ordna visning.

Annika H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Christin Wahlman en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Tändstickan

Glad o personlig Kundorienterad Proffsig Duktig Snabb Vi är tacksamma för servicen o snabba svar!!

Ida W
Sålde sitt hus med hjälp av Christin Wahlman en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Gamleby

Positiv, kunnig och hjälpsam! Det känns som att hon verkligen vill hjälpa just "dej" att sälja huset så att alla involverade parter är nöjda.

Marita J
Västervik

Glad och trevlig. Svarar alltid snabbt.

Eddie J
Västervik

Alltid lika glad o trevlig. Hjälpsam och alltid på G. Köpet gick bra och vi har tillsammans bra kontakt med vår bankman på LF.

Eddie J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Christin Wahlman en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Gertrudsvik Sjöstad

Svarar alltid snabbt, lätt att få kontakt med. Ger bra råd och är proffsig.

Marita J
Gertrudsvik Sjöstad

Tyckte att det gick mycket bra. Christin är mycket snabb och effektiv. Hon har gjort ett bra jobb.