Mycket bra varit mycket tillmötesgående . Engagerad och informerat mycket bra och tydligt. Har informerat oss på ett mycket bra sätt om hur försäljningen pågått .
Douglas Salomon
Douglas Salomon är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Västervik
.Douglas Salomon har varit registrerad mäklare sedan 2017-01. Douglas Salomon har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-08 och har fått 546 omdömen med ett betyg på 4.8. Douglas Salomon har haft 70 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
546 omdömen om Douglas Salomon
Har väldigt bra erfarenhet, nu vid husköp och vid tidigare husförsäljning. Visar ett stort engagemang och pratar så man förstår. Gör så processen upplevs som smidig vid både husköp och försäljning. Väldigt hjälpsam.
Väldigt rutinerad, professionell och har stenkol på allt gällande ens lägenhet och försäljningen.
Det är tack vare att Douglas återkopplade när jag tackade nej till första visningen som det blev affär. Han visar engagemang och återkopplar snabbt. Dessutom säljer han hus med förtroende och inte bara visar dem. En extremt viktig egenskap för främst säljaren men också för mig som köpare.
:):):):):):):):):):):):):):):)
Trevlig, hjälpsam och driven mäklare som vill kundens bästa.
Jobbar proffsigt, är informativ och känns seriös i arbetet. Vi är jättenöjda med hans mäklararbete.
Ger ett bra intryck, ställde upp med kort varsel, kan rekommenderas!
Lugn och saklig! Såg oss och våra behov.
Lätt att få tag på. Tydlig och noggrann.