Trevlig, hjälpsam och driven mäklare som vill kundens bästa.
Douglas Salomon
Douglas Salomon är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Västervik
.Douglas Salomon har varit registrerad mäklare sedan 2017-01. Douglas Salomon har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-08 och har fått 541 omdömen med ett betyg på 4.8. Douglas Salomon har haft 74 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
541 omdömen om Douglas Salomon
Jobbar proffsigt, är informativ och känns seriös i arbetet. Vi är jättenöjda med hans mäklararbete.
Ger ett bra intryck, ställde upp med kort varsel, kan rekommenderas!
Lugn och saklig! Såg oss och våra behov.
Lätt att få tag på. Tydlig och noggrann.
Vi är supernöjda med vår upplevelse! Redan från första kontakten med Douglas kände vi att han var professionell, engagerad och väldigt lätt att ha att göra med. Hela processen kändes smidig och vi fick snabb återkoppling på alla våra frågor, vilket gjorde att vi kände oss trygga från visning till kontraktskrivning! Rekommenderas! Med vänliga hälsningar Carl & Lova
Man känner sig lugn och trygg under hela försäljningen och man vet att Douglas gör sitt jobb helhjärtat. Perfektion från början till slut!
Hoppingivande, tog kontakt och berättade läget Glad och positiv
Kanonbra bemötande, vi kände oss alltid välinformerade i processen och allt gick över förväntan!
Vi har nu både sålt och sedan köpt med Douglas som har varit sansad, trygg och ingivit en professionalism under hela processen. Douglas har arbetat effektivt och visat ett stort tålamod för frågor och genom att inte illvilligt försöka påskynda våra beslut under processen.