Emilia Lind

Emilia Lind

Emilia Lind är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Västervik

Emilia Lind har varit registrerad mäklare sedan 2024-06. Emilia Lind har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-08 och har fått 37 omdömen med ett betyg på 4.8. Emilia Lind har haft 24 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-08 - 2026-07

37 omdömen om Emilia Lind

Sedan starten hos Reco 2024
Hanna P
Sålde sitt hus med hjälp av Emilia Lind en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Gamleby

Emilia är en mycket trevlig och professionell mäklare! Jag kan varmt rekommendera henne.

Oskar K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emilia Lind en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Västervik

Hon tog över försäljningen och gjorde succé Hade hon frågor ringde hon med en gång Det var aldrig några frågetecken med henne

Filippa L
Sålde sin stuga med hjälp av Emilia Lind en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Hjorted

Väldigt nöjd med Emilia som mäklare vid försäljningen av ett fritidshus! Emilia har genom hela processen påvisat stor kompetens inom sitt område. Emilia har även varit väldigt tydlig kring säljprocessen samtidigt som hon har varit lyhörd för våra önskemål.

Susana J
Köpte sin stuga med hjälp av Emilia Lind en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Hornslandet

Emilia har de gånger vi setts varit, kunnig, lugn och proffsig. Som köpare är jag mycket nöjd med hennes arbete!

Birgitta Margareta T
Hjorted

Artig, trevlig, kunnig, pedagogiskt skicklig, förtroende ingivande.Jag har fått en stor respekt för hennes yrkeskunnande.

Inger N
Hornslandet

Lyhörd, engagerad, rak och tydlig

Michael Å
Överum

Trevlig, saklig, ordningssam och löste uppgiften på ett utmärkt vis!!!!!

Hamid H
Köpte sitt hus med hjälp av Emilia Lind en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Överum

Väldigt bra bemötande från den dagen när jag ringde och de kontakter vi hade både via telefon samtal och när vi var på plats för visningen av huset. Emilia är en väldigt ärlig person och är en professionell mäklaren. Hon hade ett fint sätt att visa oss runt i huset och svarade på alla de frågar som vi hade med tålamod.

Inga-Lill F
Blankaholm

Träffat Emilia 1g, det är min dotter som sköt kontakten. Fick ett bra intryck den gången.

Anne-Li A
Stenhagen

Bra bemötande, tog sig tid att lyssna. Proffsig!