Han är trevlig, kunnig och mån om att det blir bra för både säljare och köpare.
Rasmus Wickell
Rasmus Wickell är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Växjö
.Rasmus Wickell har varit registrerad mäklare sedan 2018-01. Rasmus Wickell har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-01 och har fått 287 omdömen med ett betyg på 4.6. Rasmus Wickell har haft 79 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
287 omdömen om Rasmus Wickell
Jag blev väldigt fint bemöttad av mäklaren redan från första kontakten. Han var professionell och besvarade alla mina frågor på ett rimligt sätt. Mina förväntningar var höga då det handlade om en viktig försäljning för mig– och Rasmus levde verkligen upp till dem. Han höll mig uppdaterade genom hela processen, kom med goda råd och skapade en trygg känsla från start till slutmålet. Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd med hela försäljningsprocessen av min bostad på Kronparksvägen 1. Rasmus visade stort engagemang, tydlig...
Bra bemötande, verkligen snabbt och bra och till överkomligt pris, Vi är nöjda. Kan rekommenderas . MVH Susanne o Björn Magnusson
Jag hade en mycket bra upplevelse med Rasmus Wickell på Svensk Fastighetsförmedling i Växjö. Han var professionell, engagerad och tydlig genom hela processen. Från första kontakten blev jag väl bemött och kände mig trygg i alla steg av köpet.Mina förväntningar var höga, och Rasmus levde verkligen upp till dem genom att vara tillgänglig, kunnig och hjälpsam. Han gav tydlig information, svarade snabbt på frågor och såg till att hela processen gick smidigt. Sammanfattningsvis var det en mycket positiv upplevelse att köpa bostad...
Han motsvarade förväntningarna. Allt gick smidigt och vi blev mycket bra bemötta. Rekommenderas!
Avslappnad, professionell och engagerad.
Rasmus är en mycket professionell mäklare. Vi är så nöjda från start till mål. Rekommenderas varmt.
Mycket trevlig man med god lokalkännedom och snabba svar vid frågor. Rekommenderas starkt.
Rasmus är superb. Hade jag varit coach hade han varit mitt första val.
Rasmus gav ett mycket trevligt bemötande. Svarar snabbt på frågor både på visning och i efterhand.