Vi har haft bra kontakt under hela försäljningsprocessen. Jag har känt mig välinformerad och lyssnad på. Bra saklig information genom processen.
Rebecca Birgersson
Rebecca Birgersson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Växjö
.Rebecca Birgersson har varit registrerad mäklare sedan 2019-04. Rebecca Birgersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-04 och har fått 77 omdömen med ett betyg på 4.6. Rebecca Birgersson har haft 2 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 75% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
77 omdömen om Rebecca Birgersson
Är supernöjd med Rebecca! Både köpte och sålde med Rebecca som mäklare och hon har haft en bra dialog under hela tiden och har alltid varit snabb med att svara när man haft frågor. Dessutom lyckades hon sälja vår lägenhet på en väldigt kort tid då vi köpte det nya innan vi hade sålt den gamla.
Väldigt trevlig och lätt att tycka om. Lotsade oss igenom alla etapper. Möjligen lite svår att nå och få svar när man smsade. Man fick ibland vänta en dag eller två. Alltid trevlig och stöttande när man själv tycktedet var jobbigt.
Snabba svar, omtänksam och lätt att ha att göra med. Toppenbra!
Rebecca levde upp till de förväntningar vi hade.
Vi är jättenöjda med Rebecca, huset såldes snabbt till ett bra pris.
Rebecca bemötte och väldigt professionellt. Vi hade som mål att sälja våran bostad och gå jämnt upp ekonomiskt trots den korta tiden sen köp. Rebecca fixade detta och vi kunde lösa allt oerhört smidigt.
Vi är jättenöjda med Rebecca både vårat husköp och försäljning har gått bra och smidigt. Väldigt bra bemötande av Rebecca och har alltid varit lätt att få tag på vid frågor. Rekommenderar henne stark till andra som vill sälja eller köpa hus.
Trevlig och kunnig och vi blev bemötta på bästa sätt. Våra förväntningar infriades. Vi fick den hjälp vi behövde på ett utmärkt sätt.
Trevlig och ställde upp närhelst det behövdes! Kunna inte önska mer!