Så bra det kan bli! Snabb service, svar på eventuella frågor och professionellt bemötande.
Svensk Fastighetsförmedling Växjö
Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling Växjö! Växjö är en spännande stad som växer på många plan. Om du planerar att flytta hit är det oss på Svensk Fastighetsförmedling du ska kontakta. Vi har koll på vilka områden som passar dig bäst till hur vi bäst marknadsför din bostad. Dessutom vet vi var alla köpare och säljare...
1497 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Växjö
Sedan starten hos Reco 2016
Tack snälla för fina ord =)
Magdalena är lätt att få kontakt med, ger tydliga svar på alla frågor vi ställt, är pålitlig och får en att känna sig trygg i sin affär! Hade helt klart rekommenderat Magdalena för fastighetsaffärer!
Tack snälla för fina ord 😀
Mycket duktig mäklare. Alltid tillgänglig och återkopplar hela tider. 5 av 5. Rekommenderar verkligen Magdalena till alla som ska sälja eller köpa.
Tack snälla för fina ord =)
Han är trevlig, kunnig och mån om att det blir bra för både säljare och köpare.
Bra trevlig och hade koll på läget. Kunde svara på dom frågor som uppkom. Kändes inte stressig utan det fick ta lite tid att prata säljarna. Även just av honom att kunna ställa upp en söndag så vi kunde genomföra köpet. När budgivning på gick så var det inte heller någon större väntan med att få återkoppling och visst det blir alltid lite press på oss och säljaren men inget som han tvingade fram. Utan det var raka rör om vad som gällde.
Magdalena är en väldigt snäll person, och jag rekommenderar henne till alla som köper fastigheter. Hon är väldigt tillmötesgående och vill hjälpa till och förklara allt kring köpet. MVH Robert
Tack snälla för fina ord😀
Trygg, noggrann, ärlig och stöttande! Vi är mycket nöjda med hennes kompetens och bemötande.
Magdalena är en fantastisk, snäll och pigg hvinna! Det var jättelät komunicera med henne. Hon är jätte duktig. Tack för allt Magdalena!
Tack snälla för fina ord =)
Ikke grundig med udarbejdelse af sagsdokumenter e.g der har været fejl hver eneste gang, ligesom mit navn og andre private oplysninger har været forkerte: en anden kunde. Fremstår lidt doven e.g. hurtig til at lade sælger eller undertegnede til at finde frem til de efterspurgte oplysninger.
Magdalena är kunnig och kämpar på i med och motgång
Tack snälla för fina ord 🌞
Trevlig, påläst. Smidig att arbeta med
Jo han bemötte mig på ett väldigt professionellt sätt. Mina förväntningar hade jag knappt några eftersom jag är rätt ny detta område men tyckte att han var tydlig och hjälpsam och samarbetsvillig. Jo tyckte att det var en smidig affär och att vi kunde samarbeta för att hitta den bästa lösningen för båda och där tyckte jag mäklaren var en bra pelare så är nöjd.
Mycket bra bemötande av Martina, bra och tydligt kommunikation, hjälpsam med att ge mig råd och tips när jag behöver.
Engagerad och informativ. Återkopplade alltid vid förfrågan Trevligt sätt med bra bemötande.
Bra, mycket bra, jätte bra, bra bra bra
Engagerad och tillitsfull mäklare Pålitlig samt enkelt att ha o göra med
Evelina är en driven person som man känner jobbar aktivt. Inlyssnande och lyhörd.för våra önskemål men samtidigt inte rädd för att komma med förslag och synpunkter. Vi uppskattar också den snabba återkopplingen och nära kontakten under processen. Professionellt hanterat Vi är supernöjda!
Vi är mycket nöjda med Evelinas hanterande av vår försäljning. Hon har ett proffsigt bemötande, återkopplar kontinuerligt och sålde dessutom vårt hus snabbt. Vi rekommenderar henne varmt.
Professionellt och trovärdigt bemötande. Seriös och driven mäklare som kan marknaden. Mäklare levde upp till förväntningar. Väl utfört uppdrag.
Jag upplevde ett mycket gott och professionellt bemötande.
Jag blev väldigt fint bemöttad av mäklaren redan från första kontakten. Han var professionell och besvarade alla mina frågor på ett rimligt sätt. Mina förväntningar var höga då det handlade om en viktig försäljning för mig– och Rasmus levde verkligen upp till dem. Han höll mig uppdaterade genom hela processen, kom med goda råd och skapade en trygg känsla från start till slutmålet. Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd med hela försäljningsprocessen av min bostad på Kronparksvägen 1. Rasmus visade stort engagemang, tydlig...
Väldigt trevlig och proffsig, supernöjda med Magdalena!
Tack snälla för fina ord =)
Magdalena var mycket professionell och lätt att ha och för med.
Tack snälla för fina ord =)
Engagerad, tydlig och kunnig, rekommenderas!
Enkelt, smidigt, raka rör. Det man vill ha i en stor affär.
Trevlig och tillmötesgående mäklare. Magdalena var påläst om objektet och lotsade köpare och säljare genom affären på ett bra sätt.
Tack snälla för fint omdöme 🙏
Väldigt professionellt och positivt bemötande! Påläst, stöttande och tillgänglig genom hela processen.
Tack snälla för dina fina ord, det betyder mycket! 😊
Bra visningar, bra kunskap om området och lägenheten jag köpt
Johan är en vänlig och engagerad mäklare som har stöttat oss på ett utmärkt sätt vid försäljningen av vårt hus. Han tänker aktivt med för att göra processen så smidig och positiv som möjligt för både säljare och köpare. Trots att vi själva inte bor i Sverige fungerade kommunikationen mycket bra. Johan var alltid lätt att nå, både via e-post och telefon.
Absolut inget att klaga på! Fick min bostad såld snabbare än förväntat och till ett pris som jag är nöjd med. Trevlig, kunnig och kommer med smidiga lösningar på problem. Toppen!
Proffissionell, förtroendeingivande
Väldigt kunnig ,mycket trevlig
Tack snälla för det 🙏😀
Han gav oss goda råd. Vi tittade på flera hus från olika fastighetsmäklare, varav många faktiskt var sämre än vi fick veta i förväg. Vi hade en bra känsla med Johan från första stund eftersom han direkt berättade vad som var fel med huset. Det gjorde att vi inte ställdes inför några obehagliga överraskningar under visningen. Vi kunde också kontakta säljarna och diskutera försäljningen direkt med dem. Kontrakten kunde därför skrivas på snabbt, vilket var väldigt trevligt.
Martina var superlätt att ha att göra med – tydlig, engagerad och alltid snabb med att svara. Kände mig trygg hela vägen och allt gick smidigt. Rekommenderar henne gärna!
Mycket bra Mäklare tydlig med information om försäljningen. Det blev se snabb affär vi är nöjda med nivån på priset.
Kunnig. Lätt att få tag på. Driven. Lättsam.
Mycket bra bemötande. Inget att klaga på.
Mycket professionell mäklare som var lika trevlig och tillmötesgående hela vägen från första kontakten till påskrivet kontrakt. Han såg till att både säljaren och jag som köpare var nöjda och gjorde affären smidig och transparent. Mycket bra helhetsintryck!
Bra bemötande, verkligen snabbt och bra och till överkomligt pris, Vi är nöjda. Kan rekommenderas . MVH Susanne o Björn Magnusson
Sebastian Wass hat meinen Erwartungen im vollsten Umfang entsprochen und sogar noch übertroffen. Der Verkauf der Hütte ist, dank seinen Bemühungen, sehr schnell vonstatten gegangen und ich kann mich für sein Engagement nur bedanken.
Kan nog vara den sämsta mäklaren jag har haft med att göra. Jag fick ingen information utan han skickade bara det till den andra parten.
Hej! Magdalena gav ett seriöst och proffsigt intryck redan från start. Vi var hos henne för att skriva på köpeavtalet och allt var mycket bra och noggrant förberett när vi kom till kontoret. Magdalena skapar ett lugn omkring sig. Väldigt hög social kompetens. Skulle det bli aktuellt i framtiden att anlita en mäklare så är Magdalena det självklara valet för mig!
Tack snälla för fina ord =)
Duktig! Och hade tålamod med mig!
Martina har varit otrolig att jobba med. Väldigt hjälpsam även med saker som inte ingår i hennes arbetsuppgifter. Hon går verkligen det lilla extra.
Hon är bra , snäll, försöker att hjälpa till att sälja
Tack snälla för fina ord =)
Vi är väldigt nöjda med Martina. Hon var snabb i sin kommunikation, flexibel kring visningar och gav oss ärliga och sunda råd kring bland annat budgivning och åtgärder inför försäljning. Martina hjälpte oss även med att kontakta Lantmäteriet i dödsboets namn då detta missades under efter bouppteckningen, vilket var väldigt uppskattat. Martina var även en enorm hjälp med att räkna ut hur mycket skatt som ska betalas in vid försäljning. Rekommenderar henne varmt.
Johan war äußerst professionell, zuverlässig und hilfsbereit. Er hat sehr angenehme Umgangsformen und war stets gut erreichbar.
Jag hade en mycket bra upplevelse med Rasmus Wickell på Svensk Fastighetsförmedling i Växjö. Han var professionell, engagerad och tydlig genom hela processen. Från första kontakten blev jag väl bemött och kände mig trygg i alla steg av köpet.Mina förväntningar var höga, och Rasmus levde verkligen upp till dem genom att vara tillgänglig, kunnig och hjälpsam. Han gav tydlig information, svarade snabbt på frågor och såg till att hela processen gick smidigt. Sammanfattningsvis var det en mycket positiv upplevelse att köpa bostad...
När vi valde att titta på objektet, som som minst skulle kunna beskrivas som ett skogsäventyr, var Joakim ett tryggt fotfäste för oss. Han tog sig tid för våra många frågor och gav oss den förtroendefyllda köpprocess man var glad att få uppleva. Med lugn, professionalism, glädje och målmedveten rådgivning styrde han köpet i hamn för vad jag tror var köpare såväl som säljare. Joakim är en stjärna!
Ett väldigt trevligt och genuint bemötande. Han har varit lättillgänglig när vi haft frågor och funderingar längs vägen och har inte varit några konstigheter överhuvudtaget. Johan är en exceptionell mäklare och skulle definitivt rekommendera honom till alla jag känner som är i tankarna på att sälja/köpa bostad. Finns inget negativt att säga om honom eller vår upplevelse. Supernöjd!!!