Emma Ragnerby
Emma Ragnerby är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Växjö
.Emma Ragnerby har varit registrerad mäklare sedan 2021-02. Emma Ragnerby har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-05 och har fått 147 omdömen med ett betyg på 4.8. Emma Ragnerby har haft 64 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
147 omdömen om Emma Ragnerby
Sedan starten hos Reco 2021
sålde sitt hus med hjälp av Emma Ragnerby en del av Svensk Fastighetsförmedling Växjö
Emma är en mycket energisk och proffsig mäklare. Vi har känt oss väldigt trygga under hela vår husförsäljning. Hon är väldigt påläst och har ett mycket trevligt bemötande vid varje kontakt med oss, snabb att återkoppla och det gjorde oss väldigt lugna på denna resa. Duktig på att hitta lösningar och huset såldes fortare än vi vågat hoppas på i dessa tider!
Vi rekommenderar denna mäklarkomet varmt.
Säljare på Poppelvägen 5 -
köpte sitt hus med hjälp av Emma Ragnerby en del av Svensk Fastighetsförmedling Växjö
Emma var en trevlig första kontakt, vid visningen. Trots ett dolt bud, som nästa fick oss att ge upp, gick vi vidare. Hon förmedlade känslor från säljarna som gav oss hopp. Hon genomförde en snabb affär och lotsade den i hamn på bästa sätt.
Mycket bra skött. Alltid informerat så fort det hänt något. Gick väldigt fort att få till affär. Kan verkligen rekommendera svensk fastighetsförmedling och framförallt Emma.
Nothing less than compliments! Emma helped us throughout the whole process from start till end perfectly! We will certainty recommend her and her office to other - foreign - buyers!
Regards,
Bob and Noortje -
Trevlig och kunnig mäklare.
Och är väldigt kunnig om fastigheten och området hon säljer fastighet i .
I helheten upplevdes vi köper som en trygg affär . -
Trevlig och driven mäklare som månar om sina kunder.
sålde sin lägenhet med hjälp av Emma Ragnerby en del av Svensk Fastighetsförmedling Växjö
Emma är en mycket professionell och duktig mäklare. Hade en mycket bra kommunikation där vi fick uppdateringar och information längs hela försäljningen. Skulle verkligen rekommendera henne!
Vänligt och korrekt bemötande. Kunnig och Omtänksam .
Fantastiskt bra, Det blev en snabb affär som vi ville ha, perfekt.
Mycket drivande , syns att hon tycker om sitt arbete. Lyhörd, mycket trevligt.
Väldigt påläst, mycket bra på att lyssna, känns inte stressad, förklara på ett enkelt sätt
Bara bra allting -
Emma har med stor entusiasm tagit sig an försäljningen av villan som min mamma, 93 år, äger. Hon har bollat stora och små frågor med mamma och mig så att vi helt kan slappna av i försäljningsprocessen. Vi önskar Emma all lycka i hennes fortsatta värv.