Trevlig och kunnig. Tänkte oss en snabb affär, men tyvärr inte så många intressenter. Joakim jobbade mycket med försäljningen och lyckades med ett bra avslut,Som vi känner oss nöjda med. Mvh Alf o Monica
Joakim Pulkkinen
Joakim Pulkkinen är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Växjö
.Joakim Pulkkinen har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Joakim Pulkkinen har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-01 och har fått 10 omdömen med ett betyg på 4.5. Joakim Pulkkinen har haft 20 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
10 omdömen om Joakim Pulkkinen
Gott bemötande och engagerad i uppdraget. Informerade oss regelbundet i processen
Vi är väldigt nöjda med vårt husköp. Joakim är trevlig, prestigelös och bidrog hela tiden till en positiv stämning. Genom att skapa förutsättningar för en öppen dialog och ett gott samarbete mellan köpare och säljare lyckades han hitta lösningar där alla parter kunde känna sig nöjda. Vi kan varmt rekommendera honom!
Där jag trodde att ingen kunde eller ville bo, fick jag hjälp av Joakim! Tack!
Fantastiskt kunnig och trevlig mäklare! Tar sig tid att svara på alla frågor både för köpare och säljare. Gör sitt yttersta för att göra alla parter nöjda.
Han tog över efter en annan mäklare så har svårt att bedöma, hade en visning dagen innan den såldes som jag va med på då träffade jag honom , eftersom jag hade mer kunskap om objektet så vacker jag som diskuterade med kunden, så har svårt att försvenska bedömning.
Mäklaren hade ett trevligt bemötande.
Mycket professionell mäklare som var lika trevlig och tillmötesgående hela vägen från första kontakten till påskrivet kontrakt. Han såg till att både säljaren och jag som köpare var nöjda och gjorde affären smidig och transparent. Mycket bra helhetsintryck!
När vi valde att titta på objektet, som som minst skulle kunna beskrivas som ett skogsäventyr, var Joakim ett tryggt fotfäste för oss. Han tog sig tid för våra många frågor och gav oss den förtroendefyllda köpprocess man var glad att få uppleva. Med lugn, professionalism, glädje och målmedveten rådgivning styrde han köpet i hamn för vad jag tror var köpare såväl som säljare. Joakim är en stjärna!
Han är en lyhörd och bra mäklare, vårt hus är lite speciellt, ingen vanlig villa. Joakim levde upp till de förväntningarna och förutsättningarna vi hade.