Jag upplevde Sebastian som väldigt kunnig och lätt att förstå. Allt har gått smidigt än så länge.
Sebastian Wass
Sebastian Wass är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Växjö
.Sebastian Wass har varit registrerad mäklare sedan 2024-10. Sebastian Wass har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-01 och har fått 7 omdömen med ett betyg på 4.6. Sebastian Wass har haft 11 försäljningar sen 2025-01 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2025-01 - 2025-11
7 omdömen om Sebastian Wass
Trevlig lugn kunnig hjälpsam glimten i ögat
Hej, trevlig och tillmötesgående mäklare. Vi ville bara ha ett skrivuppdrag utfört, och tycker att Sebastian skötte uppdraget perfekt.
Absolut inget att klaga på! Fick min bostad såld snabbare än förväntat och till ett pris som jag är nöjd med. Trevlig, kunnig och kommer med smidiga lösningar på problem. Toppen!
Mycket bra Mäklare tydlig med information om försäljningen. Det blev se snabb affär vi är nöjda med nivån på priset.
Sebastian Wass hat meinen Erwartungen im vollsten Umfang entsprochen und sogar noch übertroffen. Der Verkauf der Hütte ist, dank seinen Bemühungen, sehr schnell vonstatten gegangen und ich kann mich für sein Engagement nur bedanken.
Väldigt bra saklig och förstående vid frågor bra bemötande