Kevin Norai

Kevin Norai

Kevin Norai är mäklare på Svenska Mäklarhuset Järfälla

Kevin Norai har varit registrerad mäklare sedan 2020-10. Kevin Norai har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-02 och har fått 33 omdömen med ett betyg på 4.9. Kevin Norai har haft 19 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

33 omdömen om Kevin Norai

Akram S
Köpte sitt hus med hjälp av Kevin Norai en del av Svenska Mäklarhuset Järfälla
Barkarby

Han var en trevlig och kunnig mäklare som jag kommer använda mig av i framtiden igen!!

Ulf F
Sålde sitt hus med hjälp av Kevin Norai en del av Svenska Mäklarhuset Järfälla
Barkarby

Kevin har på ett ödmjukt och proffsigt sätt hjälpt oss med vår försäljning!

Anastasios V
Köpte sin lägenhet med hjälp av Kevin Norai en del av Svenska Mäklarhuset Järfälla
Kallhäll

Kevin jobbar snabbt, ärligt och korrekt samtidigt som han är enormt trevlig och anpassningsbar. Rekommenderar starkt Kevin 👍

Swedal Fastighet Service A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Kevin Norai en del av Svenska Mäklarhuset Järfälla
Kallhäll

Kevin Norai har visat en fantastisk professionalism och ett stort engagemang i sitt arbete. Han är alltid tydlig, pålitlig och väldigt hjälpsam. Kommunikation fungerar utmärkt och han levererar alltid med hög kvalitet. Jag uppskattar verkligen hans bemötande och hans vilja att hitta bra lösningar. Jag rekommenderar varmt Kevin till alla som söker någon man verkligen kan lita på. Tack Kevin för bra samarbeta

Mats E
Kallhäll

Kevin Norai har under hela processen varit tillgänglig och snabb i sina svar och även tydlig och lyhörd inför våra önskemål

Nils-Olof A
Kallhäll

Seriös och ambitiös. Bra på att hitta möjliga köpare på en trög marknad.

Wasil K
Kallhäll

Kevin är en lyhörd och kunnig mäklare och har bra tålamod och förhandlingsförmåga. Jag är riktigt nöjd med min affär och rekommenderar Kevin varmt till alla ni som säljer och köper bostad.

Anatolii B

Kevin är en mycket vänlig, uppmärksam och kompetent mäklare. Oändlig tacksamhet för din förståelse och ditt tålamod i denna fråga.! Jag lämnade ett mycket trevligt intryck. Jag rekommenderar definitivt samarbete!

Selma F
Kallhäll

Kevin har varit lika trevlig sedan första samtalet och har alltid varit ett bra stöd genom hela processen. Alltid snabb återkoppling och tydliga svar på alla frågor.

Anatolii B

Kevin min räddare! Han räddade mig. Jag höll nästan på att bli galen. Hur lugnt och tydligt han kunde förklara allt för mig och föreslå handlingsföljden. Oändligt tacksam!!! Efter att ha kommunicerat med så snälla människor återställs förtroendet för andra!