Philip Sandberg
Philip Sandberg är mäklare på Svenska Mäklarhuset Järfälla
.Philip Sandberg har varit registrerad mäklare sedan 2018-07. Philip Sandberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-08 och har fått 32 omdömen med ett betyg på 4.8. Philip Sandberg har haft 6 försäljningar sen 2023-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-01 - 2023-05
32 omdömen om Philip Sandberg
Sedan starten hos Reco 2019
sålde sin lägenhet med hjälp av Philip Sandberg en del av Svenska Mäklarhuset Järfälla
Han utförde jobbet som han ska.
Bra bemötande från dag 1 - klar och koncis plan för hur försäljningen ska gå till som hjälpte mig som förstagångssäljare.
Philip har bra koll på Järfälla och hjälpte till på ett bra sätt genom varje steg av försäljningen. Trevlig och smidig kommunikation.
Jag rekommenderar Philip Sandberg om du är ute efter bra personlig mäklarservice! -
köpte sin lägenhet med hjälp av Philip Sandberg en del av Svenska Mäklarhuset Järfälla
Jag tycker han är kunnig och väldigt engagerad i mäklararbetet och lättsam att ha och göra med!.
Trevlig, tillmötesgående och kunnig. Tog sig tid med frågor och skrivning av kontrakt.
Kunnig och professionell i all hantering från publicering till avslut.
Jättetrevlig och ödmjuk mäklare som inger förtroende till både Säljare och Köpare.
Hade inga stora förväntningar men är extremt nöjd med Philip. -
Mycket trevlig och ödmjuk mäklare.
Fanns inga förväntningar.
Trevlig, lyhörd och en bra mäklare både till säljare och köpare. -
sålde sitt hus med hjälp av Philip Sandberg en del av Svenska Mäklarhuset Järfälla
Har anlitat Philip flera gånger, då han är en seriös mäklare som känns ärlig, inte vill dölja något och känns mycket professionell.
Samtidigt avslappnad och kamratlig. -
Professionellt hanterande av bostadsaffär i alla detaljer. Han hade alltid tid att vänligt resonera om saker. Höll reda på alla detaljer, både det jag visste och en hel del till. Han hade även bra kontakter (fotograf, besiktningsman) som också var jätteduktiga.
Kan varmt rekommenderas. -
Har köpt en villa och sålt en bostadsrätt har haft Philip som mäklare båda gångerna. Philip är trevlig och har ett bra bemötande, han fanns alltid till hands om det var något jag behövde fråga om. Blir det någon mer försäljning så blir det Philip som får ta hand om den. Kan varmt rekommendera Philip Sandberg