Ellen Wikström

Ellen Wikström

Ellen Wikström är mäklare på Svenska Mäklarhuset Johanneshov

Ellen Wikström har varit registrerad mäklare sedan 2022-11. Ellen Wikström har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-02 och har fått 80 omdömen med ett betyg på 4.9. Ellen Wikström har haft 28 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

80 omdömen om Ellen Wikström

Sedan starten hos Reco 2023
Hanna W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ellen Wikström en del av Svenska Mäklarhuset Johanneshov
Bagarmossen

Jag är otroligt nöjd med Ellen som min mäklare! Professionell, engagerad och alltid tillgänglig för frågor. Försäljningen gick smidigt och jag kände mig trygg genom hela processen. Rekommenderas varmt!

Felicia L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ellen Wikström en del av Svenska Mäklarhuset Johanneshov
Skärmarbrink / Hammarbyhöjden

Ellen var jättebra. Vänlig, professionell, tillgänglig och mycket tålmodig genom hela processen. Hon svarade på alla frågor, visste hon inte svaret så erbjöd hon alltid att ta reda på det och återkopplade. Jag kände mig trygg med henne som mäklare.

Madeleine Å
Hammarbyhöjden/Björkhagen

Jättenöjd med hennes varma, professionella approach

Alma L
Skärmarbrink / Hammarbyhöjden

Ellen delar information på ett lugnt och strategiskt vis som skapar en känsla av trygghet. Lösningsorienterad och lätt att kommunicera med.

Lucas Ö
Skärmarbrink / Hammarbyhöjden

Jag anlitade Ellen som mäklare och är otroligt nöjd med hela processen. Hon var lyhörd och uppmärksam på mina önskemål, samtidigt som hon alltid var rak, ärlig och transparent i sin kommunikation. Ellen fanns alltid tillgänglig för frågor och gav ett stort förtroende genom sitt sätt att arbeta. Jag kan varmt rekommendera henne till alla som söker en engagerad och pålitlig mäklare.

Anders B
Hammarbyhöjden/Björkhagen

Jag köpte ju av henne, inte sålde så hon gjorde inte mig en tjänst. Varför ska jag recensera? Men personligen tyckte jag hon var bra. Helt korrekt och lite kul 😀

Jasmina D
Skarpnäck

Lyhörd, kunnig & professionell. Supertrevlig & alltid tillgänglig.

Svar från Ellen Wikström

Tack bästa Jasmina för fina omdömet!

Inger F
Blåsut/Skärmarbrink

Kontakten med Ellen har skötts av min son, då det är han som bott i lägenheten. Min och Ellens kontakt har skett genom att hon mejlat information kring kommande visningar. Pga detta har jag svårt att ge något noggrannare omdöme om Ellen. Då bostadsmarknaden har förändrats ganska radikalt sedan januari tror jag att Ellen gjort vad hon kunnat.

Svar från Ellen Wikström

Hej Inger, tack för att du tog dig tid att svara. Var kul att få hjälpa er med försäljningen.

Lucas M
Hammarbyhöjden, Johanneshov

Mycket bra mäklare. Tillgänglig, snabb på återkoppling och behjälplig

Svar från Ellen Wikström

Tack Lucas för fint omdöme och att du tog dig tid att svara! Hoppas du kommer stortrivas i bostaden och härliga Hammarbyhöjden :)

Stella H
Hammarbyhöjden, Johanneshov

Ihärdig, trevlig och lösningsorienterad!