Gabriel Gawell
Gabriel Gawell är mäklare på Svenska Mäklarhuset Johanneshov
.Gabriel Gawell har varit registrerad mäklare sedan 2005-07. Gabriel Gawell har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-03 och har fått 23 omdömen med ett betyg på 4.9. Gabriel Gawell har haft 24 försäljningar sen 2022-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-05 - 2023-04
23 omdömen om Gabriel Gawell
Sedan starten hos Reco 2021
sålde sin lägenhet med hjälp av Gabriel Gawell en del av Svenska Mäklarhuset Johanneshov
Supertrevlig, lugn och trygg mäklare. Ger saklig information men är mån om att säljaren själv väljer det som känns bra. Positiv kontrast till andra mäklare som kan vara ganska hetsiga!
He is good at communicating and respecting sellers wish and opinion.
Jag fick ett bra, pålitligt och professionellt bemötande. Vi är väldigt nöjda med mäklarens arbete från start och till allt blev klart.
Mycket proffsigt bemötande och rak kommunikation genom hela försäljningen, vi är väldigt nöjda med Gabriels arbete genom hela processen,
köpte sin lägenhet med hjälp av Gabriel Gawell en del av Svenska Mäklarhuset Johanneshov
Vi blev bemötta på ett bra sätt.Bostadsaffären blev till vår belåtenhet.
Allt var förberett inför kontraktskrivningen.
Gabriel är en trwvlig mäklare. -
Gabriel gav ett genuiun, tryggt och proffsigt intryck. Han skötte kontakten och affären på ett smidigt sätt och såg til att både säljarna och vi köpare blev nöjda. Rekommenderar!
Gabriel är en duktig, pålitlig, trevlig och professionell mäklare med många års erfarenhet i branschen. Detta märktes genom hans kunskap, lokalkännedom och arbetssätt. Som säljare kände vi oss helt trygga i Gabriels händer och han skötte försäljningsprocessen så smidigt med toppen service, stort engagemang och utomordentlig kommunikation. Vi rekommenderar varmt att anlita Gabriel som mäklare!
Gabriel var smidig och lyhörd. Han gjorde sitt yttersta för att knyta ihop affären. Rekommenderas!
ENGAGERAD
LYSSNANDE. VÄNLIGT Å VARMT BEMÖTANDE.
REKOMMENDERAR HONOM SOM MÄKLARE. -
Fint bemötande och professionellt hanterat.