Magnus Larsson

Magnus Larsson

Magnus Larsson är mäklare på Tradition Mäkleri Östermalmsgatan

Magnus Larsson har varit registrerad mäklare sedan 1999-09. Magnus Larsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-02 och har fått 482 omdömen med ett betyg på 4.9. Magnus Larsson har haft 39 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

482 omdömen om Magnus Larsson

Sedan starten hos Reco 2016
Markus P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Magnus Larsson en del av Tradition Mäkleri Östermalmsgatan
Vasastan - Birkastan

Det är tredje gången jag säljer med Magnus och jag blir alltid mycket nöjd. Det märks att han har lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden – även vid lite mer utmanande försäljningar lyckas han skapa nöjda kunder på båda sidor. Magnus kännetecknas av ett starkt driv, tydlig kommunikation och framför allt, en imponerande säljförmåga.

Ingrid Julia H
Vasastan - Birkastan

Magnus har bemött spekulanter och oss som säljare med stor respekt och integritet. Vi är oerhört nöjda med Magnus som mäklare, han sticker ut med sin professionalitet! Magnus har hållit oss väl informerade vilket gjort processen väldigt enkel och smidig.

Pernilla H
Kungsholmen - Norr Mälarstrand

Magnus är mycket professionell och kunnig mäklare. Han bidrar till att det blir en smidig och effektiv process att sälja sin bostad. Vi är mycket nöjda!

Gunnar N
Vasastan - Odenplan

Toppklass från början till slut, rekommenderas varmt!

Louise H
Vasastan - Norrmalm

Magnus var väldigt trevlig och lättillgänglig samt kunnig inom sitt område. Det jag saknade var en optimist och driv till en lyckad försäljning.

Hanna H
Vasastan - Birkastan

Magnus är en av de bästa mäklarna jag någonsin stött på och jag kan inte rekommendera honom nog. Han är varm, inlyssnande och gör precis allt för att man ska få sina mål uppfyllda. Jag fick mer än vad jag hade kunnat önska och är helt övertygad om att det är tack vare Magnus förtroendeingivande sätt och värme.

Ulrika N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Magnus Larsson en del av Tradition Mäkleri Östermalmsgatan
Vasastan - Odenplan

Enkelt, effektivt och trevligt att köpa lägenhet av Magnus!

Niklas S
Vasastan - Birkastan

Magnus är trovärdig, transparent, och har ett proffsigt kundbemötande!

Martin P
Östermalm - Karlaplan

Fantastisk mäklare. Har köpt och sålt av Magnus fyra gånger och alla gånger har jag fått oförglömlig hjälp. En person som är genuin och en mäklare som man kan lita på. Känner ärligt talat att jag inte vill göra affärer med någon annan. Stark rekommendation

Phillip E
Kristinebergs Strand

Magnus var lyhörd och vänlig och det, tillsammans med hans kunnande och långa erfarenhet, gjorde att vi kände att vi var i trygga händer.