Upplands Trafikskola AB
5.0 i betyg av av
3 omdömen
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag3 omdömen om Upplands Trafikskola AB
skrev om Upplands Trafikskola AB
Stort tack till bästa trafikskolan! Utan dig Helena och parkeringsexperten Sofie skulle detta inte varit möjligt! Jag kan verkligen rekommendera denna trafikskola. Trevliga, pedagogiska. Supernöjd med allt! Tack även till Paulina i receptionen för proffesionellt bemötande och snabb mailrespons. Ska
Ni ta körkort kontakta Upplands trafikskola! Är
Supernöjd!! -
skrev om Upplands Trafikskola AB
Idag fick jag mitt efterlängtade A-körkort efter uppkörning i Uppsala. Vill rikta ett stort tack till Upplands trafikskola som Johannes, Helena och Paulina tillsammans driver på ett exceptionellt sätt. Det har alltid fungerat smidigt, vare sig det gäller den praktiska körningen eller det administrativa. Ett särskilt tack till Johannes som är en mycket kunnig MC-lärare och ger sig inte för att man ska nå sin högsta potential. Rekommenderar starkt
skrev om Upplands Trafikskola AB
Jag anlitade Upplands Trafikskola när jag skulle ta körkort för A (tung MC). Jag gjorde riskutbildning 1 där, vilket var väldigt bra och informativt. Risk 2 finns inte i Uppsala så den fick jag göra på annan ort. Det finns två stycken körskolelärare för MC, Johannes och Magnus. Det spelar ingen roll vilken av dessa man kör med då båda är lugna i trafiken, ger goda råd och bra tips. Jag valde just Upplands trafikskola på grund av rekommendationer jag läst på diverse forum, och de levde verkligen upp till de goda omdömen de fått där. Jag ställde mig i kö på våren för att få snabba tider när körlektionerna drog igång och blev uppringd så fort de öppnade bokningen, föredömligt. Jag rekommenderar starkt denna trafikskola!