Peter är väldigt duktig och pålitlig Han sköter försäljning så både säljare och köpare blir nöjda
Mäklarringen
1500 omdömen om Mäklarringen
Highly recommend Arash! He took on a tough sell that our previous broker couldn't move and had it sold before the first showing. Professional, responsive, and made the whole process seamless.
Roger var professionell, engagerad och lätt att ha att göra med hela processen. Tydligt kommunikation, bra återkoppling. Rekommenderas varmt! Irene Bondefalk
Supertrevlig och duktig. Härligt bemötande vid visningen.
Väldigt bra bemötande. Vi missade att själva godkänna annonsen till Hemnet, men det löste sig med Peters hjälp
Som förstagångsköpare har jag varit ganska nervös genom processen, men Carina har varit lugn, hjälpsam och väldigt tillgänglig hela vägen. Hon har förklarat allt tydligt och gjort att man känt sig trygg. Väldigt professionell och trevlig mäklare som jag starkt rekommenderar.
Emilie Hillman är en person som i förhållande till mig visat ett enormt tålamod. Hon visade mig den första lägenheten för ungefär ett år sedan, o jag har velat hit o dit, hon har visat fler lägenheter., tipsat om lgh o til sist hittade jag, med hennes hjälp den lgh som jag nu köpt. Jag har ringt o mailat flera gånger o alltid fått snabba svar. Själva kontraktsskrivningen gick lätt - jag är gammal o säljaren ung, o blanketterna många o svårtydda. Vi fick tydliga o bra förklaringar. Jag är så nöjd. Dessutom är Emilia en trevlig människa att prata med. Rekommenderar gärna Emilia Hillman som mäklare, på sant! Gunilla Nygård, Enköping
Nora gjorde ett fantastiskt jobb! Hon var öppen, tydlig och hjälpsam och lotsade oss genom hela processen på ett sätt som gjorde att vi kände oss väldigt trygga. Att hon hela tiden var orubbligt positiv gjorde inte saken sämre. Det här var första gången vi sålde ett hus och skulle det bli aktuellt igen skulle vi utan tvekan kontakta Nora igen.😊🙌
Väldigt inbjudande och kunnig mällare
Nora har varit en stjärna från start till mål. Hon har lett oss förstagångssäljare genom processen på ett föredömligt sätt. Vi har känt oss trygga hela vägen. Gillar man personer som är äkta, naturligt sociala och varma rakt igenom så ska man välja Nora. Vi väljer henne igen om vi behöver.
Vi är mycket nöjda med vår upplevelse av vår mäklare. Allt fungerade smidigt, professionellt och med tydlig kommunikation genom hela processen. Vi uppskattade särskilt det stora engagemanget. Allt sköttes effektivt och med hög kvalitet. Vi kan varmt rekommendera honom till andra som söker en kunnig och pålitlig mäklare.
Det här är andra gången som vi anlitar Magnus som mäklare för försäljning av bostad och är supernöjd. Kan varmt rekommendera andra att anlita Magnus som mäklare vid försäljning av bostad. Snabba svar på frågor och hjälpsam.
Vi är supernöjda med vår mäklare! Han var professionell, engagerad och väldigt lätt att ha att göra med genom hela processen. Vi kände oss trygga från start till mål och uppskattade verkligen hans tydliga kommunikation och driv. Kan varmt rekommenderas!
Lyhörd och trygg. Förstående för vad vi som kund önskade och visade ett fint engagemang.
Utmärkt kommunikation, snabb och lösningsorienterad.
Platser 28
0.0 av 0 omdömenMäklarringen Bromma
0.0 av 0 omdömenMäklarringen Lidingö
0.0 av 0 omdömen
Om dessa omdömen
För oss på Reco är riktig transparens viktigt. För att hjälpa dig att utvärdera Mäklarringen har vi sammanställt vad vi vet om deras omdömen
Trovärdighet Ok
Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.
Reco anser att företaget har en okej trovärdighet utifrån möjligheten att verifiera kundrelationen samt andelen tillfrågade kunder.
- Mycket Bra
- Bra