Reco logotype För företag

Låg

1040 omdömen om Notar

Sedan starten 2012
John C
Sålde en bostadsrätt med hjälp av Hanna Parwén, en del av Notar Hammarby Sjöstad Verifierat företag

Snabb, proffsig och ett väldigt bra bollplank. Hanna lyssnade in och förstod vad vi ville med vår försäljning och fick skapade ett bättre slutpris än vad vi först hade räknat med.

Hammarby Sjöstad
Johan Y

Proffsig och erfaren. Hanna är tydlig och enkel att ha att göra med.

Hammarby Sjöstad
Valeri K
Köpte en bostadsrätt med hjälp av Ehsan Sedagati, en del av Notar Hammarby Sjöstad Verifierat företag

Vi blev bemötta på det besta möjliga sättet. Vi hade bra förväntningar i början och dem levde mäklaren 100% upp. Han är en trevlig, kunnig och bra mäklaren, som vid köpet av bostaden, visade allt som en mäklare skulle göra.

Hammarbyhöjden - Johanneshov
Johan A
Köpte ett hus med hjälp av Ehsan Sedagati, en del av Notar Hammarby Sjöstad Verifierat företag

Vi är supernöjda med Ehsan! Under hela processen med vårt första husköp har han varit professionell, engagerad och väldigt lätt att ha att göra med. Vi har känt oss trygga från start, mycket tack vare hans raka och ärliga kommunikation och att han verkligen värnat om oss som köpare. Det har hela tiden känts som att han sett till vårt bästa, och den tilliten är inte självklar. Ehsan har gjort processen både tydlig och smidig, och vi har verkligen uppskattat hans sätt att arbeta. Vi kan varmt rekommendera honom!

Skarpäng
Ladda fler omdömen

Platser 11

Visar: 10 av 11
Ladda fler platser

Om dessa omdömen

För oss på Reco är riktig transparens viktigt. För att hjälpa dig att utvärdera Notar har vi sammanställt vad vi vet om deras omdömen

Trovärdighet
Låg

Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.

Företaget har inte bekräftat sin företagssida eller samlat in några omdömen. Reco kan inte heller koppla omdömena till företagets faktiska kunder.

Dessa nivåer finns på Reco:
  1. Mycket Bra
  2. Bra
  3. Ok
  4. Låg

Detta är Reco

Oberoende omdömen från riktiga kunder
Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.
Vi lever som vi lär
Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.
Reco logotype Omdömen du kan lita på

Kategorier

Betyg & tidpunkt: