Bra o snabba besked o resultat kan varmt rek. Henric.
Notar
Väldigt professionell mäklare med erfaren intryck från första möte till såld bostad. Tillgänglig för våra frågor och funderingar dag som natt och vi kände att han gjorde allt för vår bostad vilket är en väldigt skön känsla att ha efter att det är klart. försäljningen gick väldigt snabbt och smidigt, Damir lyckades sälja bostaden efter första visningen till kanonpris. Känner flera som har haft det svårt att sälja sin bostad i den här marknaden men det var verkligen inget problem. Kan varmt rekommendera Damir till alla som vill sälja sin bostad till ett riktigt bra pris!
Amelia är duktig och kunnig. Trevligt bemötande rakt igenom.
Upplevde Yosef Halim som otroligt arrogant och oengagerad när vi var på visning av ett hus som han var ansvarig mäklare för. När vi ställde frågor om huset blev vi dumförklarade. Ifrågasätter starkt hans goda betyg på nätet. Kan endast vara baserat på antal sålda objekt och inget annat. Bemötandet var under all kritik.
Är otrolig nöjd och tacksam! Skulle sälja min första lägenhet och var väldigt nervös, träffade flera mäklare men när jag såg Damir från första sekunden så fick jag tillit till honom och nervositet släppte direkt, han var engagerad, lyhörd, tydlig och höll mig uppdaterad under hela processen, hans taktik och strategiska beslut ledde till försäljning som jag inte ens kunde drömma om! Tusen tack Damir för ditt hårda arbete som du lägger ner, med ditt genuinitet och att du bryr dig om ens bostad som att det vore din egna så vet jag vem jag och alla jag känner ska anlita.
Platser 19
0.0 av 0 omdömenNotar Jönköping
0.0 av 0 omdömenNotar Botkyrka/Salem
0.0 av 0 omdömen
Om dessa omdömen
För oss på Reco är riktig transparens viktigt. För att hjälpa dig att utvärdera Notar har vi sammanställt vad vi vet om deras omdömen
Trovärdighet Bra
Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.
Reco anser att företaget har en bra trovärdighet utifrån möjligheten att verifiera kundrelationen samt andelen tillfrågade kunder.
- Mycket Bra
- Bra