Otroligt kompetent mäklare som gör sitt yttersta för att det ska bli en bra försäljning. Jag rekommenderar Erik Wärme
SkandiaMäklarna
2827 omdömen om SkandiaMäklarna
En otroligt duktig mäklare som jag varmt kan rekommendera. Erik är professionell och driven, och arbetar engagerat. Det har varit lätt att få kontakt med honom genom hela processen och fastighetsaffären gick snabbt och vi fick ett mycket bra slutpris på vår fritidsstuga.
Vi fick ett väldigt bra bemötande av Erik och var/ är väldigt hjälpsam.
Vi är otroligt nöjda med vårt samarbete med mäklaren vid vårt husköp. Från första kontakten till avslutad affär har allt fungerat smidigt, professionellt och tryggt. Mäklaren var alltid tillgänglig för frågor, gav tydlig och ärlig information och guidade oss genom hela processen på ett lugnt och pedagogiskt sätt.
Professionell, bra bemötande, smidig att ha o göra med 10 av 10 gånger skulle jag rekommendera Erik
Platser 81
SkandiaMäklarna Haninge/Västerhaninge
4.8 av 373 omdömenSkandiaMäklarna Järfälla
4.8 av 348 omdömenSkandiaMäklarna Vasastan
4.8 av 319 omdömenSkandiaMäklarna Upplands Väsby
4.9 av 307 omdömenSkandiaMäklarna Örebro
4.7 av 282 omdömen
Om dessa omdömen
För oss på Reco är riktig transparens viktigt. För att hjälpa dig att utvärdera SkandiaMäklarna har vi sammanställt vad vi vet om deras omdömen
Trovärdighet Ok
Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.
Reco anser att företaget har en okej trovärdighet utifrån möjligheten att verifiera kundrelationen samt andelen tillfrågade kunder.
- Mycket Bra
- Bra