Hjälpte mig med blinkers val och lyse fram. Gav mig rabatt på felsökning med 35 procent och bytte däck. Blev mycket billigare. Fin service och bemötande och de smorde in extra korrosion som kunde lett till att alla lampor bränns utan kostnad. Tacka snälla rara 🙏
Vandel Bilservice
Vandel Bilservice – Din bilverkstad i Gävle Hos oss på Vandel Bilservice är det alltid nära till hjälp. Vi är din lokala bil- och däckverkstad som sätter både kvalitet och personlig service i fokus. Oavsett om du behöver ett snabbt däckbyte, regelbunden bilservice eller mer omfattande reparationer kan du känna dig trygg med...
12 omdömen om Vandel Bilservice
Hur nöjda som helst . Trevliga . Kunniga . Serviceinriktade. Kommer gärna tillbaka
Trevligt och service inriktat. Godkänt med plus.
Jättebra å personlig service. Ett stort plus att de kunde öppna verkstaden efter arbetstid!!!! Kommer hit igen!
Bra bemötande och gör ett bra arbete.
Byte av kampen på husbilen. Blev bra bemött och arbetet var klart på utsatt tid.
Bra bemötande. Mina bilproblem löstes och det känns som att det är en verkstad med bra kompetens. Kommer att återkomma.
Jätte bra service underbara bemötande duktiga killer Jag rekommenderar varmt tack till er vandel bil service
Funkat bra från start till åtgär. Fick behålla den nya reservdelen och fick se den nya före montage. Nu svalt i bilen igen.
Smidig och snabb service! Bokade via nätet och utförde en basservice.
Varmt bemötande och duktiga att ta emot kunder
Kan inte göra en korrekt hjulinställning. Vilseleder och pratar bort en tills man kommit ut på vägen och märket att saker inte står rätt till. Oärliga, lita ej på dessa skojare.