Vedeldning i Stockholm AB

Vedeldning i Stockholm AB

Ring 070-492 09 69
Omdömen totalt
2
Snittbetyg
1.0
Skriv ett omdöme

2 omdömen om Vedeldning i Stockholm AB

Visar 2 omdömen med 1.0 i snittbetyg
Marie-Louise A
Skrev om Vedeldning i Stockholm AB

Oseriös aktör! Nästan obefintlig kommunikation, ingen bygganmälan gjord till kommunen, endast 1 av 3 offererade jobb jag tackat ja till utförs, rekommenderar inte (vilket brukligt är i branschen får jag veta av sotarteknikern) inspektion av den gamla skorstenen innan installation. Jag får alltså fixa med bygganmälan själv, hitta entreprenör som kan utföra det 2 jobb som inte gjordes enl ök, hitta annan entreprenör för att täta skorstenen och installera kassetten på nytt samt anlita sotartekniker för ännu en inspektion (dubbelt... 

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Reco tipsar!
Inneklimat Service IVT Center
4.4/5 i betyg av 287 omdömen 4.4 av 287 omdömen
BadgeEightYears

Inför den väntade mycket varma sommaren beställde vi en luft/luft värme pump. Vid första kontakt utfördes omgående en planering och tidplan.

Kent L
Skrev om Vedeldning i Stockholm AB

Installationen påbörjades juni 2016 och nu i januari 2019 är det fortfarande inte klart! Uselt företag som anlitar underleverantörer som inte gör klart sitt arbete och som installerar sakerna på fel sätt och lovar gång på gång att åtgärda problemen. Vedeldning struntar totalt i att hjälpa kunden och till exempel erbjuda en annan underleverantör som gör klart arbetet enligt offert och åtgärdar det som inte fungerar.

1
Marie-Louise A gillar detta
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela

Filtrera omdömen