Angelica är en mjuk och rar flicka. Jag har alltid blivit så fint behandlad av henne. Vi kan prata med varandra men också vara tysta allt efter vad situationen kräver. Hon tvättar och klipper mitt hår och jag har aldrig varit missnöjd. Högsta betyg till Angelica från mej.
279 omdömen om Angelica
Otroligt nöjd! Lyssnade och klippte mig som jag ville. Fick lite tips och trix framöver också.
Trevlig och tillmötesgående tjej!
Tusen tack Maria. Vi uppskattar verkligen din feedback. Välkommen tillbaka när det är dags för ett besök till salongen igen!
Det blir alltid lika bra varje gång när man klipper sig hos Angelica. Angelica är en 100% proffsig frisör, så jag är en nöjd kund.
Det glädjer oss att höra. Tusen tack, Conny! Dina ord betyder massor. Varmt välkommen tillbaka när det är dags att återkomma till salongen för nästa besök.
Bra kundbemötande, trevligt! Duktig frisör
Tack så mycket Oskar! Ditt omdöme blir vi så tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka.
Trevigt och välkomnanee bemötande. Angelica upplevde mina förväntningar utmärkt. Jag köpte toning och klippning och blev väldigt nöjd
Tusen tack för din feedback. Vi är glada att vi kunde möta dina förväntningar. Varmt välkommen tillbaka igen!
Bra bemötande o trevlig. Duktig frisör som tittade på kvalitén på håret o hörde sig för hur jag ville bli klippt. Vi pratade oxå om håravfall så jag köpte ett schampo eftersom Angelica tyckte hårbotten var torr. Bara bra betyg till Angelica.
Tack snälla Johnny för din fina recension! Så roligt att höra att du uppskattade bemötandet, utförandet och rekommendationen av produkterna. Varmt välkommen tillbaka!
Angelica hade ett trevligt bemötande och levde upp till mina förväntningar med besöket. Blev väldigt nöjd med min klippning.
Tusen tack Jana! Dina fina ord värmer verkligen. Så roligt att höra att du blev så nöjd! Varmt välkommen tillbaka.
Lyhörd, professionell och ger goda smakråd utefter ansiktsform och hårkvalitet. Är väldigt nöjd med resultatet och kommer gärna tillbaka!
Tack så mycket Andrea! Så roligt att höra att du är nöjd och att du uppskattade smakråden. Vi ser verkligen fram emot att få välkomna dig tillbaka till oss!
Trevligt bemötande. Duktig frisör
Tusen tack Anna-Lena! Så fint att höra att du uppskattade bemötandet. Varmt välkommen åter!