Linda B

292 omdömen om Linda B

Sedan starten hos Reco 2022
Kim J
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Linda är alltid go och gla' så det blir en härlig stund på salongen😊Duktig Frisör 👍

Lars Erik E
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Mycket bra bemötande jag är nöjd med min klippning

Svar från Linda B

Tusen tack för din feedback, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!

Mia K

Toppenbra som alltid 👍👍👍👍👍

Svar från Linda B

Åh men tack snälla, Mia! 🫶🏼 Ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.

Ulrica L
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Proffsigt och seriöst. Bra klippt.

Svar från Linda B

Tusen tack, Ulrica! Vi uppskattar verkligen din feedback. Välkommen åter!

Marie H
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Alltid trevlig och tillmötesgående .Lyssnar och ger förslag. Hennes färgteknik är toppen .Alltid nöjd med både klippning och sling/färg.

Svar från Linda B

Stort tack för din feedback Marie. Att du ger oss förtroendet att ta hand om ditt hår är vi så tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka!

Mia J
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Det var ett trevligt besök. Linda är lättsam och lyhörd för kundens önskemål. Rekommenderas till andra.

Svar från Linda B

Tusen tack Mia! Vi blir otroligt glada för din rekommendation och att du har gett oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka igen.

Ulla-Britt F
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Linda är en toppentjej. Proffsig och snabb. Alltid med ett leende. Kul att snacks med.

Svar från Linda B

Din feedback värmer, stort stort tack! Hjärtligt välkommen tillbaka.

Helen E
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Linda kommer ihåg mig och mitt hår med dess egenskaper då jag åter kommer till henne för klippning. Skickligt formar hon mitt hår med sin kniv. Det blir ett bra resultat.

Svar från Linda B

Tusen tack för att du tog dig tiden att skriva denna feedback, vi uppskattar det mycket. Varmt välkommen tillbaka.

Britt H
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Duktig frisör mycket trevlig jag är helt nöjd

Svar från Linda B

Tusen tack Britt! Vad roligt att höra att du blev så nöjd. Varmt välkommen tillbaka!

Maria E

Trevlig o lättsam, duktig frisör. Jag är så nöjd med min nya frisyr. Tack 🙏

Svar från Linda B

Tack själv Maria! Din recension och dina fina ord betyder massor. Så roligt att höra att du blev så nöjd. Varmt välkommen åter!