Linda B

317 omdömen om Linda B

Sedan starten hos Reco 2022
Robin G
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Man är alltid så bekväm när man kommer till WAU i Avesta hos Linda! Bra bemötande, blir alltid nöjd när jag går därifrån

Svar från Linda B

Tuusen tack Robin för att du delar med dig av din upplevelse av WAU. Det betyder mycket! Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.

Helena H
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Linda är mycket trevlig och kan sin sak jag är mycket nöjd ser framemot nästa besök.

Svar från Linda B

Tusen tack för din recension Helena, den betyder mycket! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.

Sebastian J

Trevlig, tillmötesgående, duktig.

Svar från Linda B

Tack snälla Sebastian för dina fina ord! Varmt välkommen åter.

Barbro H
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Kände väl omhändertagen.Lugn person duktig frisör .Blev nöjd.Tack.

Svar från Linda B

Tack Barbro för dina fina ord! Så härligt att du kände dig väl omhändertagen. Varmt välkommen åter!

Bianca W
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Mycket trevlig och professionell! Rolig att prata med. Öppen och empatisk. Otroligt duktig frisör, mycket inkännande kring ens önskemål.

Svar från Linda B

Åh, tusen tack Bianca! Dina ord betyder massor! Välkommen åter.

Gunilla J
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Mycket duktig jag kan koppla av och hon är väldigt duktig både på klippning o färgning

Svar från Linda B

Tusen tack för din feedback Gunilla, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!

Nils-Olov L
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Mycket trevlig och duktig alltid glad och positiv

Svar från Linda B

Tack för din feedback Nils-Olov! Den betyder mycket för oss. Varmt välkommen tillbaka igen.

Rolf B
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Sympatisk o vänlig, trevligt bemötande

Svar från Linda B

Stort tack Rolf. Det betyder mycket att du tagit dig tiden att ge oss ditt omdöme. Varmt välkommen igen!

Astrid J
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Såå proffsig!! Både jag och min dotter älskar att klippa oss hos Linda, man blir så väl omhändertagen och dessutom snygg i håret 🤩 Du är bäst Linda!

Svar från Linda B

Du är bäst Astrid! 🫶🏼 Tusen tusen tack! Varmt välkomna när det är dags igen!

Lena H
Skrev om Linda B en del av WAU Avesta

Trevligt bemötande och kunnig personal

Svar från Linda B

Tack vad kul att höra, det värmer 😍