Lovisa

152 omdömen om Lovisa

Sedan starten hos Reco 2022
Sara N
Skrev om Lovisa en del av WAU Avesta

Lovisa är lyhörd och duktig. Alltid lika trevligt att vara hos henne och alltid lika nöjd när jag går därifrån.

Eva D
Skrev om Lovisa en del av WAU Avesta

Så trevlig och lyhörd för hur jag ville bli klippt. Samtidigt som hon också gav sina tips. Blev så nöjd med slutresultatet 🤩

Svar från WAU

Vad roligt att du är nöjd med ditt besök. Tack för din feedback Eva, den betyder mycket! Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.🫶🏻

Emelie V
Skrev om Lovisa en del av WAU Avesta

Mycket bra! Älskar att gå till henne, känns som varit hennes BFF hur länge som helst. Tiden går så fort och alltid lika nöjd!

Svar från WAU

Tusen tack Emelie 🫶🏼 så fint att höra! Vi ser fram emot att välkoman dig tillbaka igen när det är dags för nästa besök.

Björn K
Skrev om Lovisa en del av WAU Avesta

Trevlig och kunnig. Jag är superböjd.

Svar från WAU

Tack snälla Björn för din fina recension! Så roligt att höra att du blev så nöjd. Varmt välkommen tillbaka!

Louise P
Skrev om Lovisa en del av WAU Avesta

Jag är supernöjd med mitt besök hos Lovisa! Hon är otroligt lyhörd, noggrann och fick verkligen fram det resultat jag önskade. Kände mig trygg från början till slut och blev dessutom bemött med ett stort leende.

Svar från WAU

Tack snälla Louise! Vad roligt att höra att du kände dig trygg och blev så nöjd efter ditt senaste besök! Varmt välkommen tillbaka!

Thomas B
Skrev om Lovisa en del av WAU Avesta

Trevlig och väldigt duktig och kunnig frisör. Alltid nöjd när man går därifrån 😊

Svar från WAU

Stort tack Thomas! Det glädjer oss verkligen att höra att du alltid är nöjd efter dina besök hos oss! Vi ses snart igen!

Karl-Erik E
Skrev om Lovisa en del av WAU Avesta

Nöjd klippning blev bra , nöjd kund kommer tillbaka.

Svar från WAU

Tack Karl-Erik! Det glädjer oss att du är nöjd och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka.

Sara Å

Jättenöjd med håret! Väldigt duktig

Svar från WAU

Tack så mycket Sara! Varmt välkommen tillbaka!

Sara Å
Skrev om Lovisa en del av WAU Avesta

Otroligt lugn och professionell. Lovisa är genuin och lyssnar på en och gör precis som man själv önskar ha sitt hår.

Svar från WAU

Tack snälla Sara! Dina ord betyder massor! Varmt välkommen tillbaka!

Nathalie S

Trevlig och duktig frisör. Kan varmt rekommendera ☺️

Svar från WAU

Tusen tack Nathalie! Dina ord och varma rekommendation betyder massor. Varmt välkommen åter!