Jessica L

242 omdömen om Jessica L

Sedan starten hos Reco 2021
Lars G
Skrev om Jessica L en del av WAU Fagersta

Fantastisk bra, super trevlig.

Lisa A
Skrev om Jessica L en del av WAU Fagersta

Mycket kunnig och lyhörd för önskemål.

Wilhelm S
Skrev om Jessica L en del av WAU Fagersta

Duktig frisör i kombination med hög social kompetens. Det kan inte bli bättre om jag får säga min mening

Malin S
Skrev om Jessica L en del av WAU Fagersta

Jätte nöjd, trevlig och duktig

Maud W
Skrev om Jessica L en del av WAU Fagersta

Bäst I test ,Jessica är mycket skicklig och trevlig är mycket nöjd, köpte schampo och mousse Tack hälsningar Maud Wulff

Magne M
Skrev om Jessica L en del av WAU Fagersta

Vänligt bemötande, lätt att prata med. Skicklig i sitt arbete.

Svar från WAU

Stort tack Magne, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.

Nellie W
Skrev om Jessica L en del av WAU Fagersta

Jessica är hela tiden så glad och helt fantastisk, hon gör alltid exakt som jag förklarar och föreställer mig. Alltid lika nöjd när man kommer ifrån henne! Valde ny frisyr för att klippa av mestadels av håret, inte ett dugg besviken då Jessica verkligen fick till de som jag ville ha.

Svar från WAU

Tusen tusen tack för din fina feedback, Nellie! Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka!

Karin F
Skrev om Jessica L en del av WAU Fagersta

Hon är mycket trevlig och kunnig

Svar från WAU

Stort tack Karin för din feedback. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.

Eva Z
Skrev om Jessica L en del av WAU Fagersta

Fantastiskt bemötande 🤗 Nyinflyttad i Färna så Jessica var helt ny för mig, alltid pirrigt med ny frissa 🙈 Jättenöjd med både bottenfärg o klipp, till henne går jag gärna igen, kände mig som hemma 🥰 Lätt att få tider o smidigt att boka 🤗

Svar från WAU

Tack så mycket Eva! Din fina återkoppling betyder massor för oss och vi blir så glada över att du är nöjd. 🥰 Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.

Lotta H
Skrev om Jessica L en del av WAU Fagersta

Bra jobbat trevligt och lättsamt

Svar från WAU

Stort tack Lotta, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.