Tycker hon är bra o trevlig o kunnig med mitt hår
232 omdömen om Jessica L
Jessica är alltid trevlig, professionell och duktig på det hon gör! Jag får alltid ett bra bemötande och känner mig sedd som kund.
Duktig och trevligt kvinna! Bra klippare
Bra bemötande glad och trevlig
Väldigt trevlig och omhändertagande. Fantastisk hårbotten massage. Köpte ” vårglans ” klippning.
Tack snälla Heli för din fina feedback! Vad härligt att du uppskattade bemötandet och din hårbottenmassage. Varmt välkommen åter!
Jessica hälsar alltid glatt och klippningen blev bra, inget att klaga på !
Stort tack för din feedback Anna. Att du ger oss förtroendet att ta hand om ditt hår är vi så tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka!
Mina förväntningar blev helt uppfyllda. Trevligt bemötande och mina önskningar om hur jag ville ha håret klippt utfördes helt perfekt. Kommer att beställa Jessica igen 👍
Tack för din feedback Per! Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Trevlig och klipper superbra. Jag är jättenöjd.
Det betyder mycket att du känner dig nöjd efter ditt besök. Stort tack för din feedback Anna! Varmt välkommen tillbaka.
Jessica är alltid glad och trevlig en mycket bra frisör frågar alltid hur man vill ha det och mån om att man är nöjd med resultatet när det är klart. Jag klipper bara oftast mitt hår
Tusen tack, Britta. Vi uppskattar verkligen din feedback! Välkommen åter.
Trevligt o glatt bemötande. Känner mig sedd. Tryggt att lämna över min hårvård i hennes händer.
Tack för fin feedback, den värmer 🩷 Välkommen tillbaka!