Glad positiv och en fantastiskt bra frisör! Den bästa frisör jag någonsin haft! Hon är bäst!
186 omdömen om Pernilla Ö
Alltid så trevlig och professionell.
Tusen tack för din feedback Chatrine, den betyder massor för oss. Varmt välkommen tillbaka!
Hel mysig och super bra! Bra att fixa frisyrer och super trevlig
Tack Malin, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!
Duktig, noga, rolig och trevlig. ……..,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,……..,,,,
Stort tack Robert! Det betyder mycket att du tar dig tiden att ge oss ditt omdöme. Varmt välkommen tillbaka igen.
Alltid lika nöjd efter mitt besök hos Pernilla. Det är både trevligt och proffsigt, och jag känner mig så piffig när jag går därifrån.
Vad roligt att du är nöjd med ditt besök Alexandra. Tack för din feedback, den betyder mycket! Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.
Alltid lika glad positiv en otrolig erfaren frissa med olika förslag är alltid lika nöjd när jag varit där. 🤗😍😍🤩😄
Tusen tack Christina! Vi blir så glada och tacksamma av din recension. Varmt välkommen tillbaka till oss igen och igen och igen 🥰
Hos Pernilla får man alltid full uppmärksamhet. Hon möter upp med ett stort leende, är lyhörd för mitt önskemål om frisyr och ger också egna tips. Pernilla har klippt mitt hår i många år. Jag blir alltid nöjd och vill ge mina bästa rekommendationer.
Stort stort tack Birgitta. Din fina återkoppling betyder massor för oss och vi blir så tacksamma för din rekommendation. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till salongen igen och igen och igen 🫶🏼
Den bästa frisören! Jag ger alltid fria händer och blir alltid nöjd!
Tack snälla Lena! Dina ord betyder mycket. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen och igen och igen.. ☺️
En av de få som klipper mitt tjocka hår kort så att jag blir nöjd! Bara bäst!
Stort tack för din feedback Johanna. Att du ger oss förtroendet att ta hand om ditt hår är vi så tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka!
Rotfärgning, klippning och fixade ögonbryn. Mycket nöjd med allt.
Tack för din feedback Åsa, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! Varmt välkommen tillbaka.