Perfekt klippning och färgning!
41 omdömen om Sandra Ö
Jag är jätte nöjd med den behandling och klippning jag fick hos Sandra.
Sandra var supertrevlig och duktig. Jag blev jättenöjd med klippningen hon gjorde. /Susanne
Stort tack, Susanne för att du delar med dig av din upplevelse. Det gläder oss att du är nöjd! Vi hoppas få se dig igen snart.
Professionell och trevlig. Jag var mycket nöjd med klippning och behandling.
Tack snälla Emma! Så roligt att höra att du är så nöjd med klippningen och behandlingen. Varmt välkommen tillbaka!
Duktig och trevlig personal. Jag är jättenöjd med mina slingor och klippning.
Tusen tack för de fina orden Lakkhana! Så roligt att höra att du blev så nöjd med resultatet av både klippningen och slingorna. Varmt välkommen åter!
Super snabb hjälp då min ordinarie frisyr blivit sjuk. Sandra var mycket proffsig o ställde frågor innan hon på började min nyansering o klippning. Jag är jätte nöjd med resultatet
Tack för din feedback. Vi blir så glada över att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.
Trevligt och välkomnande bemötande Motsvarade mina förväntningar
Tusen tack för din feedback. Vi är glada att vi kunde möta dina förväntningar. Varmt välkommen tillbaka igen!
Mycket nöjd med min klippning. Bra samtal och genomgång om mitt önskemål. Vi ses i december igen ❤️
Tusen tack Carina för dina fina ord! Vi ses i december!
Mycket trevlig. Jag var jättenöjd med klippning och styling.
Tack för din feedback Monika. Vi blir så glada över att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.
Trevlig frisör som är väldigt duktig på det hon gör. Blev supernöjd med mitt hår så kommer definitivt återkomma, rekommenderas starkt!😊
Stort tack Mikaela! 😊 Att få din rekommendation betyder massor för oss och vi blir otroligt tacksamma. Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.