Sandra Ö

44 omdömen om Sandra Ö

Sedan starten hos Reco 2024
Sandra W
Skrev om Sandra Ö en del av WAU Fagersta

Det var första gången för dottern och hon var väldigt tveksam om hon ville klippa sig. Men Sandra tog hand om henne på ett exemplariskt sätt så dottern sa efteråt att hon ville klippa sig igen! Vi är super nöjda!

Ida L
Skrev om Sandra Ö en del av WAU Fagersta

Jättebra! Kände mig verkligen omhändertagen. Sandra var lyhörd för mina önskemål, trevlig och lätt att prata med. Supernöjd med resultatet

Berit L
Skrev om Sandra Ö en del av WAU Fagersta

Mycket bra bemötande. Vi hade mycket att prata om. Väldigt trevligt. Ser fram mot nästa besök. Mvh Berit Larsson.

Lisa J
Skrev om Sandra Ö en del av WAU Fagersta

Perfekt klippning och färgning!

Svar från Sandra Ö

Tusen tack, Lisa! Vi uppskattar verkligen din feedback. Varmt välkommen åter!

Petronella E
Skrev om Sandra Ö en del av WAU Fagersta

Jag är jätte nöjd med den behandling och klippning jag fick hos Sandra.

Svar från Sandra Ö

Tack för din feedback Petronella. Vi blir så glada över att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.

Susanne L
Skrev om Sandra Ö en del av WAU Fagersta

Sandra var supertrevlig och duktig. Jag blev jättenöjd med klippningen hon gjorde. /Susanne

Svar från Sandra Ö

Stort tack, Susanne för att du delar med dig av din upplevelse. Det gläder oss att du är nöjd! Vi hoppas få se dig igen snart.

Emma L
Skrev om Sandra Ö en del av WAU Fagersta

Professionell och trevlig. Jag var mycket nöjd med klippning och behandling.

Svar från Sandra Ö

Tack snälla Emma! Så roligt att höra att du är så nöjd med klippningen och behandlingen. Varmt välkommen tillbaka!

Lakkhana B
Skrev om Sandra Ö en del av WAU Fagersta

Duktig och trevlig personal. Jag är jättenöjd med mina slingor och klippning.

Svar från Sandra Ö

Tusen tack för de fina orden Lakkhana! Så roligt att höra att du blev så nöjd med resultatet av både klippningen och slingorna. Varmt välkommen åter!

Anna L
Skrev om Sandra Ö en del av WAU Fagersta

Super snabb hjälp då min ordinarie frisyr blivit sjuk. Sandra var mycket proffsig o ställde frågor innan hon på började min nyansering o klippning. Jag är jätte nöjd med resultatet

Svar från Sandra Ö

Tack för din feedback. Vi blir så glada över att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.

Marlena E
Skrev om Sandra Ö en del av WAU Fagersta

Trevligt och välkomnande bemötande Motsvarade mina förväntningar

Svar från Sandra Ö

Tusen tack för din feedback. Vi är glada att vi kunde möta dina förväntningar. Varmt välkommen tillbaka igen!