Sandra Ö

41 omdömen om Sandra Ö

Sedan starten hos Reco 2024
Lisa J
Skrev om Sandra Ö en del av WAU Fagersta

Perfekt klippning och färgning!

Petronella E
Skrev om Sandra Ö en del av WAU Fagersta

Jag är jätte nöjd med den behandling och klippning jag fick hos Sandra.

Susanne L
Skrev om Sandra Ö en del av WAU Fagersta

Sandra var supertrevlig och duktig. Jag blev jättenöjd med klippningen hon gjorde. /Susanne

Svar från Sandra Ö

Stort tack, Susanne för att du delar med dig av din upplevelse. Det gläder oss att du är nöjd! Vi hoppas få se dig igen snart.

Emma L
Skrev om Sandra Ö en del av WAU Fagersta

Professionell och trevlig. Jag var mycket nöjd med klippning och behandling.

Svar från Sandra Ö

Tack snälla Emma! Så roligt att höra att du är så nöjd med klippningen och behandlingen. Varmt välkommen tillbaka!

Lakkhana B
Skrev om Sandra Ö en del av WAU Fagersta

Duktig och trevlig personal. Jag är jättenöjd med mina slingor och klippning.

Svar från Sandra Ö

Tusen tack för de fina orden Lakkhana! Så roligt att höra att du blev så nöjd med resultatet av både klippningen och slingorna. Varmt välkommen åter!

Anna L
Skrev om Sandra Ö en del av WAU Fagersta

Super snabb hjälp då min ordinarie frisyr blivit sjuk. Sandra var mycket proffsig o ställde frågor innan hon på började min nyansering o klippning. Jag är jätte nöjd med resultatet

Svar från Sandra Ö

Tack för din feedback. Vi blir så glada över att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.

Marlena E
Skrev om Sandra Ö en del av WAU Fagersta

Trevligt och välkomnande bemötande Motsvarade mina förväntningar

Svar från Sandra Ö

Tusen tack för din feedback. Vi är glada att vi kunde möta dina förväntningar. Varmt välkommen tillbaka igen!

Carina C
Skrev om Sandra Ö en del av WAU Fagersta

Mycket nöjd med min klippning. Bra samtal och genomgång om mitt önskemål. Vi ses i december igen ❤️

Svar från Sandra Ö

Tusen tack Carina för dina fina ord! Vi ses i december!

Monika M
Skrev om Sandra Ö en del av WAU Fagersta

Mycket trevlig. Jag var jättenöjd med klippning och styling.

Svar från Sandra Ö

Tack för din feedback Monika. Vi blir så glada över att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.

Mikaela S
Skrev om Sandra Ö en del av WAU Fagersta

Trevlig frisör som är väldigt duktig på det hon gör. Blev supernöjd med mitt hår så kommer definitivt återkomma, rekommenderas starkt!😊

Svar från Sandra Ö

Stort tack Mikaela! 😊 Att få din rekommendation betyder massor för oss och vi blir otroligt tacksamma. Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.