Tova E

195 omdömen om Tova E

Sedan starten hos Reco 2021
Gunbritt B
Skrev om Tova E en del av WAU Fagersta

Trevligt bemötande och var lyhörd för mina önskemål.

Paulina S
Skrev om Tova E en del av WAU Fagersta

Varm, välkomnande och lugn. Frågade och såg till att jag var nöjd med hur mycket hår hon fick klippa och stylade håret snyggt när det var färdigt. Rekommenderar starkt!😊

Ingrid S
Skrev om Tova E en del av WAU Fagersta

Tova är väldigt duktig och noggrann. Jag och mitt hår är så nöjda. Tova är också trevlig och lyhörd för önskemål.

Svar från WAU

Tack Ingrid, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.

Carina C
Skrev om Tova E en del av WAU Fagersta

Mycket nöjd med klippningen, precis så vill jag ha det 👌❤️🐞

Svar från WAU

Tack Carina! ❤️ Det gör oss verkligen glada att du är nöjd med ditt besök och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.

Marie K
Skrev om Tova E en del av WAU Fagersta

Duktig och inlyssnande efter kundens önskemål

Svar från WAU

Tusen tack för din feedback Marie, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!

Helene V
Skrev om Tova E en del av WAU Fagersta

Duktig och trevlig! Nöjd med besöket, som vanligt.

Svar från WAU

Din feedback värmer, stort tack Helene och varmt välkommen åter!

Staffan Z
Skrev om Tova E en del av WAU Fagersta

Trevlig och professionell. Jag blev nog så bra jag kan bli med det materialet jag har.

Svar från WAU

Stort tack för din feedback Staffan. Att du ger oss förtroendet att ta hand om ditt "hårmaterial" är vi så tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka!

Marie B
Skrev om Tova E en del av WAU Fagersta

Trevlig, noggrann och värnade om mig och mitt hår.

Svar från WAU

Stort tack Marie, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.

Ella C
Skrev om Tova E en del av WAU Fagersta

Väldigt trevlig och är supernöjd med håret 😁

Svar från WAU

Stort tack Ella, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.

Anneli B
Skrev om Tova E en del av WAU Fagersta

Trevligt bemött.Tips om klippning. Mycket nöjd med besöket

Svar från WAU

Tack för din feedback Anneli, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! Varmt välkommen tillbaka.