Mycket bra, lyhörd och gjorde allt för att tillgodose mina önskemål! Resultatet blev super bra!
Angelica
Angelica en del av WAU Falun
142 omdömen om Angelica
Alltid lika nöjd! Angelica är noggrann och lyssnar in.
Hon var superbra med barnen och gav dem en superbra upplevelse! Vi kommer tillbaka helt klart
Tack för din fina återkoppling, Mimmi! Det gör oss verkligen glada att du och barnen är nöjda med erat besök. Vi ser fram emot att välkomna er tillbaka igen.
Trevlig bemötande och kunning.
Tusen tack Maria! Vi uppskattar verkligen att du tagit dig tiden att ge oss ditt omdöme. Varmt välkommen tillbaka.
Angelica är den bästa frisör jag haft. Faktiskt så bra att jag bokade in en tid hos henne när jag var på besök i Falun. Hon lyssnar och kan bemöta kundens önskemål väldigt professionellt. (Önskar man kunnat ta med sig frisören när man flyttade från stan.)
Stort stort tack Carina för din fina feedback! Vi blir verkligen glada över att höra att du haft en positiv upplevelse hos oss. Vi hoppas att vi får möjlighet att ta emot dig hos någon av våra salonger nära dig även i framtiden! Varmt välkommen tillbaka igen.
Supertrevlig och kunnig. Hon har bra blick för hur håret vill lägga sig. Dessutom väldigt serviceinriktad!
Stort tack för din feedback Anders. Att du ger oss förtroendet att ta hand om ditt hår är vi så tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka!
Alltid en lika bra upplevelse! Noggrannhet och så proffsig.
Tusen tack för din feedback, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!
Klippning av Angelica. Jättebra bemötande och kunnig. Allt efter mitt önskemål!0
Så roligt att höra att du är nöjd med både utförande och bemötande Ann-Britt! Varmt välkommen åter!
Fantastisk service, blev väldigt nöjd
Tack snälla Albin! Så roligt att höra att du blev så nöjd. Varmt välkommen åter!
Lättsam och trevlig. Hörsam på det jag ville. Bokade en ny tid direkt. Väldigt nöjd när jag gick därifrån.
Så roligt att höra att du blev så nöjd senast! Tack Margareta för dina fina ord! Vi ser så fram emot att få välkomna dig tillbaka till oss.