Emilia

192 omdömen om Emilia

Sedan starten hos Reco 2024
Märta H
Skrev om Emilia en del av WAU Karlstad

Emilia supertrevlig tjej men bra bemötande. Mycket nöjd med resultatet🩷🥰

Svar från Emilia

Stort tack för din feedback Märta. Vi blir så glada över att du är nöjd 🥰 Varmt välkommen tillbaka!

Hanna M
Skrev om Emilia en del av WAU Karlstad

Jag gjorde slingor och klippte mig hos Emilia och blir lika nöjd varje gång, det är ett lyxigt mottagande man får och resultatet blir alltid bättre än förväntat. Emilia är lättsam att prata med och kommer alltid med bra tips och råd.

Svar från Emilia

Tusen tusen tack för din fina feedback, Hanna! Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka.

Julia I
Skrev om Emilia en del av WAU Karlstad

Blev väldigt nöjd över mitt hår samt klippningen. Lyssnade och kom med tips för att göra det så bra som möjligt vilket gav ett resultat som blev toppen😍 Även bra tips om produkter som fick följa med hem. Kommer komma tillbaka när det är dags för nästa gång🫶🏽

Svar från Emilia

Tusen tusen tack för din fina feedback, Julia! 🫶🏼 Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka!

Anna A
Skrev om Emilia en del av WAU Karlstad

Superbra service! Trevligt också!

Svar från Emilia

Tack så mycket Anna! Din feedback betyder massor för oss. Vi ser fram emot att välkomna dig tilllbaka när det är dags för nästa frisörbesök.

Mattias E
Skrev om Emilia en del av WAU Karlstad

Trevligt bemötande och bra klippning!

Svar från Emilia

Tack för din feedback Mattias! Så roligt att du är nöjd med både bemötandet och klippningen. Varmt välkommen tillbaka!

Sara R
Skrev om Emilia en del av WAU Karlstad

Alltid trevligt att komma till Emilia:)

Svar från Emilia

Alltid trevligt att ha dig här, Sara! Tack för din fina recension! Vi ses snart igen.

Karolina L
Skrev om Emilia en del av WAU Karlstad

Jättetrevligt bemötande och inlyssnande om önskemål. Min klippning blev exakt som jag villle och jag är jättenöjd med min frisyr. Skulle rekommendera att gå hit för en klippning!

Svar från Emilia

Åh Karolina! Tusen tack för att du tog dig tiden att dela din upplevelse av ditt besök! Din feedback och varma rekommendation betyder med än du anar! Varmt välkommen tillbaka!❤️

Maria T
Skrev om Emilia en del av WAU Karlstad

Väldigt nöjd med klipp och färg🌸.

Tack snälla för din fina recension Maria! Varmt välkommen tillbaka! 💕

Amanda P
Skrev om Emilia en del av WAU Karlstad

Jätteduktig! Trevlig och lyssnade verkligen in på mina önskemål och uppnådde ett fint och naturligt resultat! :)

Svar från Emilia

Åh tack snälla Amanda! Vad roligt att höra att du är så nöjd och kände att du blev lyssnad på med dina önskemål. Det är så viktigt för oss! Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka!

Amanda B
Skrev om Emilia en del av WAU Karlstad

Proffsigt, trevligt och snyggt resultat. Tack!

Svar från Emilia

Tack själv Amanda för att du tar dig tiden att dela din upplevelse av besöket! Så roligt att du är så nöjd! Varmt välkommen åter!