Felicia

150 omdömen om Felicia

Sedan starten hos Reco 2024
Birgitta Ä
Skrev om Felicia en del av WAU Karlstad

Väldigt lyhörd. Duktig frisör.

Julia A
Skrev om Felicia en del av WAU Karlstad

Jättego tjej! Dock fick hon avboka mig pga vab, vilket är helt okej. Men sen fick jag ”jaga” henne för att få en ny tid. Sedan hade jag en tid kl. 15 men kom inte in förrän närmare 15.30. Färgen blev tyvärr lite mörkare än vad jag tänkte men det kan även bero på att jag inte är så bra på att förklara. Men som sagt, jättego tjej och jag kan absolut tänka mig att ge henne en till chans 🤗🌸

Svar från WAU

Hej Julia! Vi uppmanar alltid våra kunder att återkomma till oss så snart som möjligt om något inte blev som önskat, då vi alltid vill få chansen att bemöta det som inte kändes hundra. Vi hoppas få chansen till det, varmt välkommen igen.🌸

Ronja O
Skrev om Felicia en del av WAU Karlstad

Fick tips från min syster att gå till WAU. Blev trevligt bemött när jag kom. Kände en lyhördhet till hur jag ville ha de och fick bra tips på hur man kunde göra. Hade höga förväntningar på besöket, men blev såå överraskad och nöjd med både upplevelsen och resultatet. Jag kommer garanterat komma tillbaka till Felicia. Jag köpte ett torrt värmeskydd

Svar från WAU

Tack Ronja, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Vad roligt att du är så nöjd. Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!

Elin N
Skrev om Felicia en del av WAU Karlstad

Alltid lika nöjd. Felicia lyssnar, tipsar och är grym!

Svar från WAU

Din feedback värmer, stort stort tack Elin! Varmt välkommen tillbaka.

Ann-Marie E
Skrev om Felicia en del av WAU Karlstad

Felicia var trevlig och lättsam att prata med. Jag visade en bild hur jag ville att hårets färg skulle bli, dock blev det inte riktigt som jag tänkt mig. Det blev ljusare upptill och samma färg på underhåret som jag hade när jag kom dit. Får diskutera det med Felicia vid nästa besök

Svar från WAU

Tack för din feedback Ann-Marie. Vi uppskattar att vi får detta till oss och att du ger oss chansen igen vid ditt nästa besök. Du är varmt välkommen välkommen tillbaka.

Anette N
Skrev om Felicia en del av WAU Karlstad

Hos Felicia blir jag alltid nöjd med resultatet. Hon är den bästa frisören. Alltid glad och vänlig.♥️

Svar från WAU

Tack Anette, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!

Gunbritt Ö
Skrev om Felicia en del av WAU Karlstad

Jag är mycket nöjd med klippningen som Felicia gjorde. Jag fick det precis som jag ville. Hon lyssnade verkligen på mej när jag sa hur jag ville ha det. Tack Felicia!

Svar från WAU

Stort tack till dig Gunbritt, för din feedback. Att du ger oss förtroendet att ta hand om ditt hår är vi så tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka!

Erica N
Skrev om Felicia en del av WAU Karlstad

Felicia är en otroligt bra frisör som verkligen fokuserar på sin kund och som lyssnar in önskemål och uppfyller dom! Alltid nöjd under besöket och efteråt och rekommenderar Felicia till alla bekanta oavsett ålder. Ett extra plus är att Felicia är grym på alla möjliga blonda färger! 🙂

Svar från WAU

Din feedback och rekommendation värmer, stort stort tack Erica! ☺️ Hjärtligt välkommen tillbaka.

Josefin S
Skrev om Felicia en del av WAU Karlstad

Otroligt kunnig, härlig och lyhörd. Man känner sig väldigt trygg i hennes stol

Svar från WAU

Tusen tack Josefin! Vi uppskattar verkligen din feedback. Varmt välkommen tillbaka igen.

Johanna P
Skrev om Felicia en del av WAU Karlstad

Mycket trevlig och bra resultat

Svar från WAU

Tusen tack Johanna! Vi uppskattar verkligen din feedback. Varmt välkommen igen.