Detta var en omklippning efter att annan salong/frisör helt misslyckats. Bra känsla av att frisören var noga och direkt förstod hur klippningen skulle göras. Jag fick nu noggrann genomklippning av hela håret. Resultatet var precis den förändring av formen jag beskrivit och önskat. Snyggt!
190 omdömen om Maja
Man möts av lugnet i salongen.. Ett hej med ett leende.. En stunds avkoppling.. Maja utför sitt jobb i proffesionellt. Är lyhörd & inspirerande. Jag känner mig alltid trygg i stolen & har varmt rekommenderat salongen för andra.
Superduktig, lyhörd, så bra resultat!
Tack så mycket, Sara. Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du hade en bra upplevelse hos oss. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Jättebra frisör! Både bra på att slinga hår och klippning, har blivit nöjd varje gång. Hon förstår ens önskemål och hon är jätte trevlig och gullig!
Stort stort tack för dina värmande ord Nellie. Din feedback betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka.
Av Maja blir man alltid bra bemött. Jag är supernöjd med klippningen.
Din feedback värmer, stort tack!
Trevlig. Positiv. Mycket mycket lyhörd Jag kände att det var viktigt för henne att jag som kund skulle känna mig både bekväm o bli nöjd. Upplevde att hon är både kunnig o har bra handlag med saxen . Hon vet vd hon gör. Uppskattade att hon gav mig lite tips på hur jag skulle kunna fixa håret själv hemma. Kommer absolut att återkomma till henne.,Helt klart en frisör jag vill ha en återkommande hårfrisörs relation med i framtiden.
Tack snälla för de fina orden Monika! Så roligt att höra att besöket kändes både tryggt och givande, och att tipsen för hemmastyling uppskattades. Så roligt att höra att du vill fortsätta komma tillbaka, vi ser fram emot att få välkomna dig till oss igen!
Professionell och trevlig, kompletterade ens egna idéer med sina för bästa resultat. Kan varmt rekommendera.
Tack snälla Erik för dina fina ord och din varma rekommendation! Varmt välkommen åter!
Trevlig, proffsig och kreativ
Tusen tack Maria! Varmt välkommen åter!
Duktig frisör som jag kommer fortsätta gå till.
Tack snälla August! Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka när det är dags för ett besök igen!
Maja va otroligt välkomnande o trevlig! Berättade på ett proffsigt sätt vad hon tänkte o skulle göra samt vad de olika produkterna hon anvönde på mig hade för verkan! Supernöjd! Kommer fortsätta gå till henne ❤️
Vad roligt att du är nöjd med ditt besök. Tack för din feedback, den betyder mycket! Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen❤️