Matilda

Helene E

Kompeten. Tillmötesgående. Serviceinriktad.

Emilia B
Skrev om Matilda en del av WAU Karlstad

Jättebra! Jag blev jättenöjd med klippningen och Matilda var jättetrevlig!

Ulrika N
Skrev om Matilda en del av WAU Karlstad

Jätteduktig, lyssnar och känner in vad man är ute efter men kommer också med egna förslag och idéer. Nöjd.

Melissa M
Skrev om Matilda en del av WAU Karlstad

Jätteduktig och trevlig frisör!

Svar från Matilda

Tack för din feedback, värmer 😍

Johanna F
Skrev om Matilda en del av WAU Karlstad

Bra upplevelse. Goda råd och snygg frisyr.

Svar från Matilda

Tack för feedback, värmer 😍 välkommen tillbaka!

Bo H
Skrev om Matilda en del av WAU Karlstad

Proffsig och personlig, ska verkligen besöka henne igen.

Tack för fina ord! Varmt välkommen tillbaka 😍

Kerstin S
Skrev om Matilda en del av WAU Karlstad

Jag behövde byta frisör pga att jag flyttat till Karlstad. Jag känner alltid oro när jag byta till ett nytt ställe men jag blev vänligt bemött och blev nöjd med färg, tvätt/ massage och klippning. Jag kommer fortsätta att boka tid hos Matilda.

Svar från Matilda

Tack! Vad härligt att höra att du fick en bra upplevelse hos oss din första gång! Varmt välkommen tillbaka 😍

Lilli-Ann L
Skrev om Matilda en del av WAU Karlstad

Jättenöjd i mitt första möte med frisör Matilda! Inlyssnande i vad jag som kund önskade mig. Vi pratade oss fram gällande slingor och dess kulör. Även klippningen. Supernöjd med såväl klippning som färgning! Har nu två frisörer på WAU som jag definitivt återvänder till!

Svar från Matilda

Men tack för du delar med dig om din upplevelse hos oss 🩷 fina ord, det värmer! Välkommen tillbaka!

Madeliene S
Skrev om Matilda en del av WAU Karlstad

Otroligt lyhörd och go frisör. Vi började med en noggrann konsultation där hon gav tips & pratade om hur man kan jobba med håret frampå och ta hand om det. Ett otroligt öga för färg då hon blandade ihop den alldeles perfekta bruna nyansen för mig som fick mina ögon att poppa ut som aldrig förr. Även en lugg klippning där Matilda trollade fram mitt självförtroende igen. Ett extra stort plus för den sköna skalp massagen jag fick vid schamponeringen. Matilda är absolut en frisör jag vill gå tillbaka till, hon visade mig absolut magi med klipp & färg. Rekommenderar starkt! 🤎

Svar från Matilda

Men wow! Tack så mycket för fina ord och att du delar med dig om din upplevelse! Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen 🩷

Dag C
Skrev om Matilda en del av WAU Karlstad

Känner sig välkommen när man kommer in, alltid trevlig och glad, kan sitt jobb, alltid nöjd när man går därifrån

Svar från Matilda

Härligt att höra, tusen tack för denna gång! Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!