Matilda

146 omdömen om Matilda

Sedan starten hos Reco 2024
Ida B
Skrev om Matilda en del av WAU Karlstad

Matilda var jättetrevlig att prata med och jag blev väldigt nöjd med min klippning

Leif Morgan N
Skrev om Matilda en del av WAU Karlstad

Duktig,trevlig,serviceminded, minus är att vi var dubbelbokade och fick vänta på vår tur. Kanske ska se över bokningssystemet bättre så att inte fler blir drabbade i fortsättningen.

Jennifer H
Skrev om Matilda en del av WAU Karlstad

Frisören var effektiv och förstod vad jag menade gällande frisyr, även om jag var något abstrakt med min beskrivning. Hon var också duktig på att känna av hur mycket kunden ville prata under besöket.

Svar från WAU

Tack Jennifer. Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du hade en bra upplevelse hos oss. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.

Eva J
Skrev om Matilda en del av WAU Karlstad

Hej! Det var första gången som jag klippte mig hos Matilda, så det är svårt sätta betyg. Trevligt bemötande och fin salong

Svar från WAU

Tack Eva. Vi är glada att du hittat till oss! Hoppas att vi får ditt förtroende och chansen att välkomna dig tillbaka igen. Du är varmt varmt välkommen!

Marie G
Skrev om Matilda en del av WAU Karlstad

Själva behandlingen avlöpte väl. Vi pratade om vad jag ville och vi var helt överens. Det blev dessvärre inte alls som jag önskat vad gäller färg. Jag talade uttryckligen om att jag inte vill ha kall färg - grått hår men det var precis det jag fick med en liten dragning mot grönt. Detta kan hända men det var den sena återkopplingen på mail och telefon som jag gjorde dagen efter som gör att jag inte kommer gå tillbaka. Alltid behandla kunder med respekt och rätta till misstag är det minsta jag tycker man kan förvänta sig och det upplevde jag inte hos WAU och Matilda.

Svar från WAU

Hej Marie. Vi beklagar att du upplevde ditt besök så som du beskriver och det var tråkigt att vi inte kunde mötas i en lösning som kändes bra för alla parter. Vi uppskattar din feedback, det hjälper oss att utvecklas.

Annelie A
Skrev om Matilda en del av WAU Karlstad

En trevlig tjej. Frågade hur jag ville klippas. Lugn och lyhörd. Var jättenöjd med klippningen,

Svar från WAU

Tusen tack för din feedback Annelie, den betyder massor! Varmt välkommen tillbaka!

Eva B
Skrev om Matilda en del av WAU Karlstad

Matilda är Alltid tillmötes gående & vi har alltid trevligt när jag är på salongen . Jag får alltid superbra service Såå nöjd 🥰🥰🥰

Svar från WAU

Tack för din fina återkoppling Eva! Det gör oss verkligen glada att du är nöjd med ditt besök och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen. 🥰

Signil S
Skrev om Matilda en del av WAU Karlstad

Man blir alltid väl bemött. Hon försöker alltid förstå hur jag vill bli klippt. Jag kan rådfråga om vad som blir bäst. Jag har varit mycket nöjd med resultatet.

Svar från WAU

Stort tack Signil. Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du hade en bra upplevelse hos oss. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.

Ralph H
Skrev om Matilda en del av WAU Karlstad

Blev jättenöjd och kommer att återvända

Svar från WAU

Stort tack Ralph för din feedback. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen!

Jessica L
Skrev om Matilda en del av WAU Karlstad

Matilda var väldigt duktig och strukturerad på att sätta i min hårförlängning. Det gick fortare än vad jag trodde. Supertrevlig och väldigt mån om att kunderna får den bästa upplevelsen. Jag satt verkligen i goda händer och kände mig både trygg och lyssnad på. Stor eloge till dig Matilda och på återseende.

Svar från WAU

Tack för din fina återkoppling Jessica! Det gör oss verkligen glada att du är nöjd med ditt besök och kände dig i trygga händer. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka när det är dags igen.