Lyhörd och trevlig. Bra rådgivning och proffsigt klippt. Tack!
Carita B
Carita B en del av WAU Nyköping
45 omdömen om Carita B
Great........................!
Jätte bra frisör väldigt noga och inlyssnande.
Stort tack för din feedback Maria. Att du ger oss förtroendet att ta hand om ditt hår är vi så tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka!
Super duktig, trevligt bemötande och lyssnade på mina önskemål! Så nöjd!!
Tack för din feedback Angelika, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! ☺️ Varmt välkommen tillbaka.
Carita var jättetrevlig och professionell. Jag gav henne fria händer med min klippning och det blev kanonbra.
Tusen tack Martin för din recension! Så roligt att du blev nöjd med resultatet. Varmt välkommen åter!
Proffsig och väldigt bra med barn.
Tack snälla Linnea! Dina ord värmer. Varmt välkommen åter.
Mycket trevligt besök och hög kvalitet på klippning
Tack för din feedback Patrik, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med din klippning! Varmt välkommen tillbaka.
Sååå duktig tjej! Räddade mitt hår som flera andra frisörer inte ville ge sig in på.
Stort stort tack Nellie. Det betyder mycket att vi fick förtroendet att hjälpa dig och att du känner dig nöjd med resultatet. Vi uppskattar verkligen att du tagit dig tiden att ge oss din feedback. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Positivt trevligt bemötande. Kunde varit mer med förslag.Behöver snart klippas igen. Seniorklippning
Tack för din feedback Kerstin! Vi är glada att du uppskattade bemötandet. Vi tar till oss av det du skriver och vid nästa besök får vi hjälpas åt att bolla mer önskemål och ideér under konsultationen. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa klippning!
Trevligt bemötande, lyhörd.Jag blev mycket nöjd och därför återkommer jag!Hälsningar Birgitta
Tack Birgitta! Det glädjer oss att du är nöjd och vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka när det är dags igen.