Jonna var supertrevlig och lätt att prata med. Blev väldigt nöjd med min frisyr och kände mig i säkra händer. Hon var också väldigt hjälpsam gällande produkter och hur det funkar för mitt hår. Nästa gång jag behöver klippa mig kommer Jonna vara högst upp på listan.
Jonna
Jonna en del av WAU Nyköping
25 omdömen om Jonna
trevligt, inga förväntningar mer än att frisören ska kunna klippa och vara kundvänlig. Köpte en vara, dock väldigt dyr så här i efterhand hade jag inte köpt den. Tycker också att man som frisör även kan ge tips på åtgärder, frisyrer som kan passa.
Jätte nöjd med mitt besök hos Jonna. Från början till slut var det välkomnande och hon klippte jätte bra . Kommer boka hos Jonna igen
Jonna är en väldigt professionell frisör som alltid vill kunden det bästa
Trevlig, professionell och lyhörd
Lätt att kommunicera med och kunnig vad man passar i, och prima resultat!
Lyhörd,trevlig och professionell. Kommer klippa mig hos henne igen.
Vad roligt att du är nöjd med ditt besök. Tack för din feedback Maria, den betyder mycket! Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.
Väldigt trevligt och lyxigt, försiktigt och lyssnar
Tusen tack för din feedback, den betyder massor för oss. Varmt välkommen tillbaka.
Trevligt bemötande och helnöjd med resultatet som alltid
Tack Ingrid, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.
Trevligt bemötande duktig noggrann go och glad mycket nöjd när jag gick ut därifrån
Stort stort tack för ditt omdöme, Inger. Din feedback betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka.