Jonna

Jonna

Jonna är en positiv frisör med härlig energi. Hon är kreativ ut i fingerspetsarna och brinner för att skapa stora förändringar som lyfter fram varje kunds personlighet. Hon älskar att arbeta med slingor och löshår, där hon kombinerar teknik och känsla för bästa resultat. Med erfarenhet från både Norrköping och Nyköping möter hon varje kund med engagemang och ett lugn som gör att man känner sig i trygga händer.

25 omdömen om Jonna

Sedan starten hos Reco 2026
Julius B
Skrev om Jonna en del av WAU Nyköping

Jonna var supertrevlig och lätt att prata med. Blev väldigt nöjd med min frisyr och kände mig i säkra händer. Hon var också väldigt hjälpsam gällande produkter och hur det funkar för mitt hår. Nästa gång jag behöver klippa mig kommer Jonna vara högst upp på listan.

Karin M
Skrev om Jonna en del av WAU Nyköping

trevligt, inga förväntningar mer än att frisören ska kunna klippa och vara kundvänlig. Köpte en vara, dock väldigt dyr så här i efterhand hade jag inte köpt den. Tycker också att man som frisör även kan ge tips på åtgärder, frisyrer som kan passa.

Anna T
Skrev om Jonna en del av WAU Nyköping

Jätte nöjd med mitt besök hos Jonna. Från början till slut var det välkomnande och hon klippte jätte bra . Kommer boka hos Jonna igen

Emelie S
Skrev om Jonna en del av WAU Nyköping

Jonna är en väldigt professionell frisör som alltid vill kunden det bästa

Liv B

Trevlig, professionell och lyhörd

Anna-Lotta L

Lätt att kommunicera med och kunnig vad man passar i, och prima resultat!

Maria Ö
Skrev om Jonna en del av WAU Nyköping

Lyhörd,trevlig och professionell. Kommer klippa mig hos henne igen.

Svar från WAU

Vad roligt att du är nöjd med ditt besök. Tack för din feedback Maria, den betyder mycket! Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.

Svante G
Skrev om Jonna en del av WAU Nyköping

Väldigt trevligt och lyxigt, försiktigt och lyssnar

Svar från WAU

Tusen tack för din feedback, den betyder massor för oss. Varmt välkommen tillbaka.

Ingrid E
Skrev om Jonna en del av WAU Nyköping

Trevligt bemötande och helnöjd med resultatet som alltid

Svar från WAU

Tack Ingrid, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.

Inger G
Skrev om Jonna en del av WAU Nyköping

Trevligt bemötande duktig noggrann go och glad mycket nöjd när jag gick ut därifrån

Svar från WAU

Stort stort tack för ditt omdöme, Inger. Din feedback betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka.