Vilda

Vilda

Vilda är en lugn och glad frisör med gesällbrev och en stor passion för färgförändringar, där slingor och balayage ligger henne extra varmt om hjärtat. Hon brinner för att skapa en positiv upplevelse för sina kunder och strävar alltid efter att få dem att känna sig fina i frisörstolen.

69 omdömen om Vilda

Julia N
Skrev om Vilda en del av WAU Nyköping

Så trevlig tjej med positiv energi. Hon förstår precis vad man menar gällande färg och jag får alltid exakt det resultat som jag önskar.

Alexandra I

Jättetrevligt bemötande! Bra och inspirerande idéer för mitt hår framåt.

Marcus K
Skrev om Vilda en del av WAU Nyköping

Trevligt bemötande, lyssnade på mig som kund. Kom med egna förslag som jag blev nöjd med i slutändan. Noggrann och det märktes att det var viktigt för henne att jag blev nöjd. Helt klart bland de bättre frisörerna som jag har varit kund hos.

Svar från Vilda

Tack så jättemycket Marcus, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi otroligt tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.

Sofia D
Skrev om Vilda en del av WAU Nyköping

Inlyssnande och positiv tjej som gjorde mitt slitna hår jättefint med färg och klippning. Jag var jättenöjd med bemötandet och resultatet av håret. Rekommenderar starkt!

Svar från Vilda

Tack snälla Sofia för dina fina ord och din varma rekommendation! Så roligt att höra att du blev så nöjd med resultatet! Varmt välkommen tillbaka!

Albin D
Skrev om Vilda en del av WAU Nyköping

Inlyssnande, proffsig och trevlig.

Din feedback värmer, stort tack Albin 🫶🏻

Lena U
Skrev om Vilda en del av WAU Nyköping

Trevlig och tog in vad jag önskade men kom med egna bra förslag . Jag blev nöjd

Svar från Vilda

Tack Lena! Vad roligt att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss! Varmt välkommen tillbaka 🫶🏻

Christina F

Vilda är, trots sin ungdom, en mycket säker och skicklig frisör. Hon var lyhörd för mina önskemål men kom också med kloka synpunkter och råd. Jag rekommenderar henne varmt. Vänliga hälsningar Christina Falkeborn Koch

Svar från Vilda

Stort tack Christina! Din fina återkoppling betyder massor för oss och vi blir så tacksamma för att du vill rekommendera oss. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till salongen när det är dags för nästa besök.

Gun-Mari M
Skrev om Vilda en del av WAU Nyköping

Vilda är mjuk och inkännande. Frågar hir man vill ha håret och kommer med förslag. Utstrålar lugn och trollar bort stress som jag kände. Man är i en avslappnande miljö. Så nöjd med resultatet + extra fint att de har pensionärspriser! 💞🤗

Svar från Vilda

Tack, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen! 🫶🏻

Henrik E
Skrev om Vilda en del av WAU Nyköping

Glad och pigg! Nya idéer! Mycket proffsig för sen unga ålder ! Rekommenderar verkligen henne !

Svar från Vilda

Tack för din fina återkoppling! Det gör oss verkligen glada att du är nöjd med ditt besök och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.

Emil W
Skrev om Vilda en del av WAU Nyköping

Vilda var mycket trevlig och duktig. Det var mitt första besök men jag kommer komma tillbaks.

Svar från Vilda

Tusen tack Emil! Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.. och igen.. och igen