Bra och tydlig kommunikation samt super trevlig
Vilda
Vilda en del av WAU Nyköping
100 omdömen om Vilda
Första besöket hos salongen. Vilda har ett tevligt bemötande,härlig personlighet,tog sig tid att kolla mitt hår o bilder jag hade med. Proffsig behandling,skön massage, klippte fram mina lockar så fint! Mycket nöjd ,kommer gärna tillbaka!
Hon lyssnad precis på det jag ville ha och hon var väldigt snäll och det blir alltid bättre än vad man tänkt sig när hon klipper en
Lugn, noggran och jätte duktig. Supernöjd!
Proffsigt och trevligt bemötande Förväntade mig att bli nöjd men blev mer nöjd än jag vågat hoppats på. Första besöket hos Vilda och hon satte mina färger exakt! Mkt nöjd med färgval och klippning.
Vilda är lugnt, trygg och öppen för förändringar och är lyhörd för vad kunden vill
Vilda är professionell, och riktigt duktig. Är alltid lika nöjd när jag går därifrån.
Jag blev ganska nöjd. Hon lyssnade och var trevlig att prata med.
Tack för din feedback Marianne! Det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök. Vi strävar alltid efter att våra kunder ska bli helt nöjda, så berätta gärna vid nästa besök vad vi kan göra ännu bättre för att nå hela vägen till full pott. Du är varmt välkommen tillbaka igen.
Bra bemötande och mycket yrkesskicklig!
Tusen tack Andreas! Vi uppskattar verkligen dina ord och ser fram emot att få välkomna dig tillbaka igen.
Väldigt trevlig och noggrann. Jag är mycket nöjd!
Tack Elin för din fina recension! Vad roligt att du blev så nöjd. Varmt välkommen tillbaka!